Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי צריכה לקבל רכב מעבודה.שהוא ישמש רק אותי אז השאלה מה אתם חושבים אם איזה אוטו נהג צעיר וחדש בן 17 יקבל תחושה טובה יותר.לא אכפת לי יותר מדי על טיפולים כי זה ליסינג.

באיזה מהם יש יותר כוח?נהיגה כייפית יותר.

תודה לעוזרים.

שניהם כמובן 2010

פורסם

הבורה החדשה נקראת ג'טה.

נהיגה כיפית יותר לדעתי תמצא במזדה אבל גם הג'טה נחמדה, יש לה אמנם גיר עדיף משל המאזדה אבל הביצועים דיי דומים.

אני הייתי הולך על המאזדה שהאבזור בה יותר עשיר, אמנם תא הנוסעים מורכב מחומרים ברמה נחותה משל הג'טה אך לא רעים בפני עצמם ואני פשוט אוהב את החיבור שלה לנהג, את תנוחת הנהיגה ואת התחושה שהרכב עוטף את הנהג - מבחינתי זאת הנאה מנהיגה.

בהצלחה!

פורסם

היתרונות של הג"טה - מראה יותר רציני ומכובד, צריכת דלק יותר טובה (בעיקר בבין עירוני) ובידוד רעשים מרשים מאוד, המזדה יותר צעירה, מוניטין אמינות יותר טוב ומראה פנימי יותר טוב בגלל המערכת מקורית, בשביל בן 17 הייתי בוחר במזדה.

פורסם

א. אם הג'טה היא ה-DSG ולא האוטומט הרגיל אז היא תרגיש זריזה יותר ככל הנראה.

ב. הג'טה מגיעה כמעט עירומה מאבזור. ה-3 קצת פחות.

ג. ה-3 יותר מהנה לנהיגה.

ד. האם בדקתם עלות חודשית לרכב הליסינג כולל ביטוח לנהג חדש בן 17? אאל"ט זה יוצא המון כסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אמא שלי צריכה לקבל רכב מעבודה.שהוא ישמש רק אותי

אני חייב לציין שמאוד נדיבים שם אצל אמא שלך בעבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי - אם העלויות של הרכבים (מהעבודה) זהות - הייתי הולך על הג'טה ללא ספק (יש גם תא מטען יותר גדול), וה"חבילה" שהיא מציעה בתור רכב יותר מושלמת.

אם אתם מחפשים קצת יותר הנאה מנהיגה - מצטרף לנאמר - לכו על המאזדה.

(גילוי נאות - אני בעל ג'טה).

alfa 156 2.5.

פורסם

המחיר שלהם אותו דבר.וביטוח וכל זה זה עושים לכל המשפחה בחינם.(אמא עובדת בהיי-טק :) )

טוב תודה כנראה נילך על מזדה 3.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
המחיר שלהם אותו דבר.וביטוח וכל זה זה עושים לכל המשפחה בחינם.(אמא עובדת בהיי-טק :) )

טוב תודה כנראה נילך על מזדה 3.

תודה לכל העוזרים.

בתור צעיר, אתה תהנה הרבה יותר מהמאזדה. היא גם יותר מהנאה לנהיגה וגם בעלת עיצוב ספורטיבי ויפה יותר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...