Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

הרכב אצלי כבר כמה חודשים, ולא היו בעיות, המנוע לא התחמם, לאחרונה במהלך נסיעה נשמעה מכה מאזור המנוע, לאחר גרירה התברר שהמפלג שבק, החלפתי במוסך, נסיעה קצרה לבית והאוטו מתחמם ונוצר לחץ במיכל עיבוי שגורם לאיבוד מים, בהתחלה חשבתי שזה מכסה המיכל אבל גם עם חדש יש לחץ גבוהה שגורם למים לצאת, חיברתי קבוע את הוונטה כי לא שמעתי שהיא עבדה, ונסעתי שוב נסיעה קצרה הוא קצת התחמם והתקרר מהר למצב תקין, כשרציתי לבדוק את מצב המים, לא הצלחתי לפתוח את מכסה המנוע כנראה שיש ניתוק באזור הפרונט ולא בתא הנהג, אז אני תקוע עם אוטו שמאבד מים בלי אפשרות לפתוח מכסה מנוע אשמח לפטור את הבעיה הזאת בלי לגשת למוסך בעזרתכם, ואולי משהוא יסביר לי מה קורה לאוטו הזה, תודה מראש.

פורסם

ב"ה

לפני הכל אני רוצה לפתוח את מכסה המנוע, איך עושים את זה?

זה מענין מה שאתה אומר וצריך לנסות, אבל המוסכניך אמר ש"אולי" יש לחץ מהראש??

פורסם

כשאתה מושך את ידית הפתיחה היא זזה "על ריק" ?

נסה למצוא את קצה הכבל בתוך תא הנוסעים, איפה שהידית, ונסה למשוך אותו עם ג'בקה לפתיחת מכסה המנוע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...