Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי היום לעשות קעקוע באזור היד מעל המרפק עד הכתף עדיפות לחצי מהאזור עד 3/4 ולא הכל.

שלא יהיה משהו מוגזם או פורנגרפי , ומשהו שאני לא יתבעס עליו עוד כמה שנים טובות .

אשמח גם לתמונות מאנשים שעשו (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אני לא רוצה לבאס אבל אנשים טובים שאני מכיר הצתערו אחריי 5 שנים על רעיון הקעקוע ולכן אני אומר לך תחשוב שוב על היתרונות (אם יש בכלל) ועל החסרונות.. בניהם להיות אבא לילדים עם קעקוע לדעתי זה לא נראה טוב. ויש שיחלקו עליי ,זה בסדר.

פשוט תחשוב..

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בגלל זה אני בודק לעומק ולא מחפש תמונה ילדותית.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לעומת זאת - מכל החברים שלי שיש עם קעקועים (ויש אחד או 2....) אף אחד לא מצטער ולו על אחד , כולל אשתי.

זה ענין של לעשות את זה מתוך עניין של מחשבה ובגרות ולא יצר רגעי בעיקר.

וכן חלקם הורים - ואני לא ממש מבין מה לא בסדר באבא / אמא עם קעקוע?

גם דוד שלי בן 60 ומשהו יש לו קעקועים , SO?

זה עניין של תרבות האנשים סביבך בעיקר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם מוצאים משהו שמוצא חן , ואז מחליטים לקעקע.

לא מחליטים שרוצים קעקוע ואז מחפשים הצעות.

זו ראייתי בכל אופן (וכן, גם לי יש).

מתחדשת*

פורסם

לדעתי הקעקוע צריך להיות יחיד במינו,

שלי הוא כזה, הוא מזכיר לי תקופה טובה שהיתה בחיי כל פעם שאני מסתכל עליו.

זרקתי לאוויר כמה דברים שאני אוהב ואוהב כל חיי וחבר מקעקע צייר וביצע.

לעשות קעקוע זה לא לבחור ציור מהחוברת שיש במכון הקעקועים, זו טעות חמורה שבאמת תתחרט עליה אחרי זמן קצר,

קעקוע צריך לסמל משהו, להזכיר לך. כמו צלקת.

יש לי חבר שעשה קעקוע מתוך יצר, בחר מחוברת במכון קעקועים ציור וקיעקע כשהיה בכיתה יא' על רגל שמאל,

אחרי שבוע ראה בחור בכיתה ט' עם אותו הקעקוע על אותה הרגל! יש יותר מבאס מזה? מה גם שהוא לא אומר לו כלום.

לגבי מקעקע,

דבר עם עמרי, חבר שלי שקיעקע אותי ויקעקע אותי שוב עוד חודש,

יש לו ניסיון של 4 שנים בקנדה וארה"ב, הבחור אמן והמחירים זולים משמעותית ממחירי המכונים.

פרטים עליו וצפיה ביצירות שלו (בGALLERY) תוכל לראות כאן:

http://www.tattoosbyomri.com

ד"א, הוא מגיע לארץ בתחילת החודש הבא רק לחודש,

אז אם אהבת את העבודות שלו תיקבע איתו פגישה מהר.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני מאמין שאם אתה רוצה קעקוע כלשהו, אתה לא צריך אחד.

אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה לקעקע על עצמך, פה כבר כדאי להתחיל לחשוב על הנושא.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

גודל הקעקוע שאתה מתאר לדעתי וטעמי האישית יהיה מוגזם, האם זה מוגזם בסקלה שלך, לא יודע.

הצורה שאתה מתאר את הקעקוע (לא יודע איפה לא יודע מה אפילו כיוון כללי אין לך) אומרים לי שאתה תתחרט עליו

אני מציך לך לקרוא טוב את התגובות מעלי, אני מסכים איתם ולא אחזור עליהן

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם אתה שלם עם ההחלטה לעשות קעקוע, אל תתן לאף אחד להתחיל לבלבל אותך עם זה.

מה שכן תחשוב טוב טוב על המיקום ועל מה שיקועקע עליך, כי זה לתמיד!

לי יש שלושה קעקועים, אחד על היד האחורית, אחד על הכתף מקדימה ואחד בבטן התחתונה, (הרביעי בדרך) ואני לא מצטער על אף אחד מהם. (את הראשון עשיתי לפני יותר מ8 שנים)

מה שכן, למרות הרצון להיות מקועקע והאהבה לזה, עדיין חשוב לי להיות יצוגי כשצריך. ולכן, כשאני רוצה אני יכול להסתיר את כולם בקלות, גם כשאני לובש חולצה קצרה.

זה משהו שכדאי לחשוב עליו, כי אני לא יודע בן כמה אתה או במה אתה עוסק. אך יכול להיות שהחיים יתגלגלו למקום שבו כן תדרש להיות ייצוגי.

וכמו שראית יש פה לא מעט אנשים שמאוד סולדים מקעקועים, יכול להיות שגם לבוס'ך (הבוס שלך) לעתיד, יהיו דעות קדומות על קעקועים וזה יהווה מבחינתו איזה מכשול על קבלתך לעבודה.

בהצלחה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מעבר לזה שהקונספט צריך להיות שלך, לך לסטודיו שמדבר לסגנון "שבא לך" עליו

אני מתקעקע כבר פעם חמישית, פעם שלישית אצל אותו מקעקע ב וויז'ן קעקועים בתל אביב, לבחור קוראים בוריס. תכלס תותח בצבע, עובד בסגנון שאפשר לתאר כ"ניו סקול", הבוס שלו, שניר, נחשב לטופ בסגנון אוריינטלי. פסיכו באפון כללי תותחים ברוב הדברים, ממליץ בחום על רב "שרק". קיפוד מצויינים, אחלה עבודות דרק ארט אם אני זוכר נכון.

עבודת יד ראויה לשמה לא תהיה זולה, חצי שרוול יכול לטפס בשקט ל3.5 אלף ש"ח. מקעקע ברמה טובה לא יקח פחות מה 400 ש"ח לשעת עבודה (לפחות במקומות עם שם), מעבר לזה, לא ממליץ לבוא בלי כלום ביד. תחשוב על כיוון, אפילו כללי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
וויז'ן קעקועים בתל אביב...הבוס שלו, שניר...נחשב לטופ בסגנון אוריינטלי

:):):) המקעקע שלי, אין לי אלה מילים חמות על המקום, השירות וכמובן כמובן העבודה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אמנם אני לא מהמרכז, אבל חברים שלי מלאים (תרתי משמע) בעבודות של החברים מקיפוד טאטו בקינג ג'ורג' .

הם מעולים בעבודות שחורות והשחרות (Black Work) וגם בניו-סקול לא חסר להם.

אני הולך להתקעקע שוב בקרוב אבל אני מהקריות כך שהמקום שבו אתקעקע כאן לא יעזור לך \ לת'רד.

החלום שלי יהיה להתקעקע אצל קורי מילר בלוס-אנג'לס, אבל זה יקרה בעוד כמה שנים טובות .

בהצלחה.

תבחר (כמו שהרבה מעלי רשמו) בחכמה משהו שיהיה בעל משמעות עבורך .

אגב,

drivemaster , אם לבוס שלי תהיה בעיה עם קעקועים, למרות שאת שלי לא רואים גם עם שרוול קצר, אני אעדיף לא לעבוד איתו \ עבורו ...

אבל זו דעתי.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ואם נגיד, תהיה עו"ד, תגיד ללקוח שלך, אני לא מיצג אותך מול השופט הזה כי הוא לא אוהב את הקעקועים שלי ?

או שתהיה איש מכירות והבוס שלך יהיה סבבה לגמרי אבל לא תמכור כלום כי ללקוח שמולך יש דעות קדומות ?

אני חושב שזה עדיף להמליץ על קעקוע שאפשר במידת הצורך גם להסתירו בקלות ללא חליפת אב"כ.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

DRORZI ,

לטעמי , מי שחושב שקעקועים זה לא יפה או בעל דיעה קדומה על קעקועים - לא אהיה בסביבתו, יש הרבה אנשים בעולם במקצועות מכובדים ומכניסים שיש להם קעקועים רבים (שרוולים, עבודות שחורות וכד') ,

כשהייתי בארה"ב שירת אותי Teller בבנק עם שרוול "ניו-סקול" מטורף, לא חשבתי לרגע שהוא פחות מקצועי או פחות שירותי כי מתחת לחולצה המכופתרת שלו ששרוולה היה מקופל עד לשליש הזרוע - היה קעקוע צבעוני ומקצועי.

אם ישראל (כמו בהרבה דברים אחרים, אגב) היא מדינת עולם שלישי בכל הנוגע לחוות דעת לגבי קעקועים אז חבל מאוד שכך הדבר, זה עדיין לא אומר שעל הבן-אדם לקעקע פיה קטנה על השכם כדי שלא יראו את זה שיש לו קעקוע חס וחלילה (בהגזמה כמובן..) .

אני בעד שכל אחד יקעקע מה שבא לו, איפה שבא לו, איך אומר המשפט - Don't Judge A Book By It's Cover

יש לי חבר עם לשון חצוייה (כמו של לטאה), קעקועים על שתי הידיים (שרוולים מלאים) ועל החזה, חצי רגל מקועקעת ודי הרבה עגילים באוזניים (כולל הרחבות והיו בעבר עגילים גם על הפרצוף)... האיש נשפט ע"י הרבה חבר'ה בגלל המראה שלו, כשבתכל'ס הוא איש נעים ומנומס, בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה וחמד של בחור באופן כללי שאין אדם אחד שלא אוהב אותו - אני נגד השטויות האלה - תנו לבן-אדם להתבטא וקבלו אותו כפי שהוא.

אני מציע שוב לפותח הת'רד לקעקע עצמו איפה שבא לו , רק עם קעקוע בעל משמעות עבורו ולאחר מחשבה עמוקה בנושא.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...