Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתעקב קצת עם הקעקוע עקב רצון לעבור ניתוח של הסרת שיער לצמיתות , כמו שחלק מהפורום יודע (או שלא) החברות לא עושות את הניתוח על קעקועים אבל אין בעיה לעשות קעקוע כשמסיימים .

ודרך אגב הדבר היחיד שחשבתי עליו לקעקוע היה זיקית תלת מימדית בצבע עור , משהו שאף אחד לא עשה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

עשיתי בדיוק קעקוע על הגב ביום ראשון לפני שבוע. (התמונה שעה אחרי - הוא כבר לא אדום ואם תרצו אני יכול לצלם אותו איך שהוא עכשיו...)

זו מתנה שלי לעצמי ליום הולדת 20. (קעקוע רציתי מגיל 15)

בירושלים בסטודיו ביזארט אצל פוקו.

אין לו משמעות מיוחדת עבורי ואין לו שום משמעות סמלית. אני לא הולך להתייפייף בפני אנשים על פילוסופיית החיים שלי. רציתי קעקוע כבר המון זמן והגיע הזמן. את הרעיון לקעקוע קיבלתי משום מקום 3 חודשים לפני שהלכתי לסטודיו. אחרי 8,000 תמונות בחיפושים שונים בDEVIANART לא מצאתי תמונה אחת מתאימה אלא רק כמה תמונות כלליות דומות. מהן גיבשתי סצינה בראש ואותה תיארתי למקעקע, שצייר סקיצה של הדמות. את הרקע נתתי לו לצייר לבד איך שהוא מדמיין אחרי קעקוע מלא של הדמות של הזאב. הוא צייר FREE HAND על הגוף את הירח והשאר אפילו בלי ציור\טיוטה מראש! (קעקע מיד על עור נקי)

אני מרוצה!

קעקוע 20 034.jpg

קעקוע 20.jpg

Mazda 2 2013

פורסם

dimax111 האיכות עבודה ממש טובה!! תתחדש! (אהבתי את הרעיון שלזאב יש "קעקוע" על היד :twisted:)

אבל זה לא מפתיע כי פוקו אומן!

את שלושת הקעקועים שלי עשיתי אצלם בסטודיו (2 אצל דניאל ואחד אצל פוקו).

יש לי רק דברים טובים להגיד על הסטודיו הזה. הם ממש מקצוענים!

מומלץ בחום למי שיכול להגיע לירושלים!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ודרך אגב הדבר היחיד שחשבתי עליו לקעקוע היה זיקית תלת מימדית בצבע עור , משהו שאף אחד לא עשה.

תהיה רגוע, כבר עשו דברים כאלו, פשוט עוד לא ראית...

משהו בכיוון הזה?

chameleon.JPG

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...