Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלא 4-איזה שער הכי קרוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכול מיני סיבות שלא אפרט אני צריך להגיע היום [מוצ"ש] לכלא 4, אני עם רכב, איזה שער הכי קרוב לכלא 4 והאם יתנו להורים שלי להיכנס עם רכב להוריד אותי שם ולנסוע?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה אחת חשובה!

תגיע כמה שיותר קרוב לשעה 12 בלילה ,אבל לא אחריה.

אם הגעת לכלא אפילו ב11:59 אחרי דקה נספר לך עוד יום .

בהצלחה.

פורסם

הייתי כבר במעצר אילת [אני לא גאה בזה או משהו], ומי שיודע מה זה מעצר אילת אז יודע שכלא 4 זה יחסית סופרלנד. :-D

יש למישהו שכבר היה בכלא עצות?

אפשר להכניס סיגריות נובלס?

אפשר להביא שמיכה כרית וכיסויים למיטה? לא יעשו בעיות?

אני יכול לקבל פטור זקן בכלא?

איך אני מגיע לשער ראשון דרך בילו\רחובות? לשער יפו אני יודע.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

ככל הידוע לי אתה לא יכול להכניס שום ציוד אישי.

פטור זקן - תבקש רופא.

לשער ראשון אתה מגיע בקצה הכי מזרחי של שד' ירושלים בראשון לציון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הייתי כבר במעצר אילת [אני לא גאה בזה או משהו], ומי שיודע מה זה מעצר אילת אז יודע שכלא 4 זה יחסית סופרלנד. :-D

יש למישהו שכבר היה בכלא עצות?

אפשר להכניס סיגריות נובלס?

כן מותר להכניס 4 קופסאות סגורות,נובלס ירוק בתנאי שהן סגורות.

אפשר להביא שמיכה כרית וכיסויים למיטה? לא יעשו בעיות?

רק שמיכה,וכיסויים למיטה.

אני יכול לקבל פטור זקן בכלא?

אתה מבקש פטור זקן,מהרופא שאתה רואה תוך 24 שעות מרגע שהגעת לכלא.

איך אני מגיע לשער ראשון דרך בילו\רחובות? לשער יפו אני יודע.

......

פורסם

מה לגבי כרית? למה אסור? על מה יושנים אז? [ישנתי מספיק 4 חודשים בטירונות על הנשק].

ואתה בטוח שמותר להכניס 4 קופסאות נובלס?

פורסם

maxizem

לא שאני בעד לתת עצות לכלא , אבל לא הייתי ממליץ להגיע ב23:59

פותח השרשור , עדיף שתגיע בסביבות 20:00 , נספר לך ככה עוד יום , אני כשהגעתי ב22:00 אחרי כל הליך הקבלה רק נכנסתי לתא שלי בשעה 03:00 ומיד היה צריך לקום ב5:45 , כך שהעניין לשיקולך אבל זה המון זמן כל הליך הקבלה.

לגבי הכרית - אסור להכניס כרית ופוך מחשש שחיילים ינסו לחנוק את עצמם או חיילים אחרים בעזרת הכרית.

אותו דבר לגבי מיכלים שהם לא שקופים או מכלי לחץ.

אתה מקבל קופסא אחת בכניסה לכלא + 6 שקלים כל יום ויש קנטינה כל יום (בכלא 4 לא ממש אבל משתדלים).

מקווה שעזרתי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הייתי ממליץ להכניס אתך 2 קופסאות כדי שיתאזן לך עם הכמות שתעשן,כי יוצא לך בממוצע קופסא כל יומיים.

ככה תוכל להנות גם מבקבוק קולה עם הנובלס :roll:

פורסם

אז להביא סיגריות מהבית או לא :?::?

פורסם

לא נראה לי שיתנו לך להכניס סיגריות שהבאת מהבית.

כן תוכל להכניס מצעים ובדגים אישיים לשעות שבהן לא צריך להיות על מדים.

קח איתך כמה ספרים כדי להעביר את הזמן.

בכלא אל תנסה להיות חוכמולוג, תעשה מה שאומרים לך גם על חשבון חלק מהכבוד העצמי שלך. תבוא, תעביר את הזמן שלך שם עם מינימום התקלויות ובעיות.

שיהיה בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה, אבל עדין אני לא יודע איך להגיע לשער ראשון, אפשר למצוא את זה בGPS?

פורסם

תגידו לבוא על מדי א' או שאפשר לבוא על אזרחי?

פורסם

שיהיה בהצלחה דבר ראשון.

שער ראשון : שדרות ירושלים עד סוף השדרה לכיוון שיכון המזרח.

הולך להסגיר את עצמך?, פעם ראשונה?.

איפה אתה משרת?.

אצלנו לדוגמא מעדיפים להסגיר את עצמם בכלא 4 לאומת לבוא להסגיר את עצמם בבסיס, ככה שזה לא כזה נורא.

• תוכן חדש...