Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תשלם מכס ברגע שעברת את הסכום הכולל של 50 דולר - שזה קל מאוד לעבור כי זה כולל גם את המשלוח.

יכול להיות שאתה לא תזדקק לגשת למכס לשחרר את הסחורה אלא הם יעבירו את החבילה לסניף הדואר הקרוב לביתך ואתה תצטרך שם במקום לשלם את המכס.

חבילות מאוד גדולות - כנראה שיעצרו במכס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הספק כח שהזמנתי עלה כ104 דולר כולל משלוח.מישהו יכול להעריך כמה מכס או מע"מ או כל הוצאה אחרת אני אצטרך לשלם בהגיעו לארץ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם הזמנת את זה בדואר אוויר רגיל ( usps first class / priority ) ולא דרך ems , משלוח אקספרס אחר או חברות שילוח פרטיות ( fedex , ups וכו' )

אז אתה אמור לשלם 16 אחוז מע"מ ( אין מכס על חלקי מחשב )

אם דורשים ממך יותר תראה להם שזה ספק למחשב ותציג חשבונית

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

חשבונית לא מגיעה בתוך האריזה עם הספק?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מסתבר שהם לא שולחים חשבונית ללקוחות בין לאומיים.לא משנה נסתדר.היום נפל לידיי מקלט GPS BLUETOOTH שמאוד דומה לזה שבקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=366689 האם הוא יעשה את העבודה כמו הBU-353?

fiat x1/9

פורסם

כן הוא נראה סבבה אמור לעשות את העבודה

קח בחשבון שכשלי היה gps עם bt

הייתי צריך לפתוח את הסיג'יק פעמיים כדי שתזהה אותו ( אני הסקתי שפשוט לוקח קצת זמן ליצור חיבור bt )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מישהו יכול לומר לי האם הAUDIGY2 המפורסם גבוה מ12 ס"מ?

fiat x1/9

פורסם

הגובה שלו הוא באורך של תושבת ברזל של כרטיס PCI סטנדרטי - אם תיקח מודם PCI או כרטיס מחשב PCI ישנים שמתאימים למארזי MINI TOWER וכדומה - זה בדיוק אותו הגובה.

פשוט תמדוד את האורך של הפס אלומיניום בכרטיס שרואים בחלק האחורי של המארז...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה.

fiat x1/9

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עבר כמעט חודש מאז שהזמנתי את הספק כח והוא עוד לא הגיע.שלחתי לחברה מייל וקיבלתי תשובה שאומרת שאני אחתום על הPDF המצורף ואקבל החזר כספי תוך שבוע כי הם צריכים להפעיל ביטוח.מבעס הסיפור הזה.

fiat x1/9

פורסם

רוב המשלוחים מסין לוקחים בערך כחודש עד שהם מגיעים - זה לא משהו לא רגיל.

כרגע לי באמת יש משלוח אחד שכבר מגיע לשבוע השלישי שלו - אני מחר מתכוון ליצור קשר עם המוכר להבין מה קורה ועם עד תחילת מאי אני לא מקבל את המשלוח אני מערער עליו - לצערי זה דווקא השלט האוניברסלי להגה...

אבל הפאוור מייט שהזמנתי עושה לי את כל העבודה שקשה לי לעשות על המסך מגע שהייתי זקוק לה גם ככה... ובכל זאת - יהיה נחמד לעשות עוד פרוייקטון קטן של קוסטומיזציה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
עבר כמעט חודש מאז שהזמנתי את הספק כח והוא עוד לא הגיע.שלחתי לחברה מייל וקיבלתי תשובה שאומרת שאני אחתום על הPDF המצורף ואקבל החזר כספי תוך שבוע כי הם צריכים להפעיל ביטוח.מבעס הסיפור הזה.

יש לך מס' מעקב או מס' הצהרת חבילה למכס?

ומאיזה מוכר קנית?

פורסם

אוקי בוא אני אסביר לך למה שאלתי

ב4/3 הזמנתי גם ספק מהם

חיכיתי חיכיתי חיכיתי לא מגיע

אחרי חודש פתחתי דיספיוט , אמרו לי אין בעייה תחתום ונחזיר לך

החזירו באמת

אבל לא וויתרתי , אמרתי משהו לא הגיוני

קיבלתי מהם את המס' הצהרה של המכס ( customs declaration number ) , קיים בכל שליחת חבילה

הוא לא מאפשר מעקב מלא כמו מס' מעקב רגיל אבל לפחות יש לך רפרנס

ניסיתי להתקשר למכס איזה שבועיים ולא ענו לי במס' הרשמיים שלהם , עד שתפסתי איזה מישהי ממחלקה אחרת והיא קישרה אותי למישהי בשם שלומית מהמכס

מס' טלפון : 03-6303383

הצלחתי לתפוס אותה ב15/04

שלומית אמרה לי לשלוח לה פקס למס' 03-6303179 עם הפרטים של החבילה ( מס' מכס , סוג משלוח , מה יש בה ) והפרטים של מי שמיועד לקבל אותה

אחרי פחות מרבע שעה קיבלתי ממנה שיחה שהחבילה נמצאת בדואר שליחים

היא נתנה לי את המס' שלהם ( זה של ת"א לדעתי ) : 03-6170500

התקשרתי אליהם ומה הם אומרים לי?

החבילה הייתה אצלנו עד ל07/04 , לא היה רשום ברור את השם אז החזרנו אותה לשולח

עכשיו אני לא יודע מה הולך ואני מקווה מאוד שזה או צירוף מקרים או שבאמת יש להם בעייה עם הכתיבה של הפרטים על החבילה

אבל אני מתחיל לחשוד שמדובר בסוג של הונאת ביטוח ( גם חוזר אליהם הספק וגם הם מקבלים החזר מusps )

המוכר הוא אותו מוכר

בקיצור מה אני רוצה שתעשה

שלח להם אימייל ותשאל אותם מה המס' של החבילה

אחרי שהם מחזירים לך תתקשר לדואר שליחים ותשאל אם החבילה נמצאת אצלהם ( מקווה בשבילך )

אם לא , תדבר עם שלומית מהמכס שתנסה לאתר לך את החבילה

בהצלחה ומקווה שתקבל אותו ולא איחרת :)

פורסם

תודה על התשובה המושקעת.קניתי מהם כי באיביי הם הופיעו כ POWER SELLER.אני מאוד מקווה שהם לא משחקים איתי את המשחק הזה.אני כמובן אעדכן בהמשך. 

fiat x1/9

• תוכן חדש...