Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה 4 ערוצים בגישור,וגישור זה תמיד + עם - ולא +/+ או -/- !:shock:

כדאי מאוד מאוד שתבדוק איך חיברתה,איזה סאב יש לך וכמה סלילים הוא?

פורסם

במגבר 4 ערוצים יש ציור של BRIDGE והוא מראה על חוט אחד בקצה והחוט השני בקצה, ו 2 הקצוות שהוא מצביע עליהם הם +. הסאב עבד לי ככה הרבה זמן.

עכשיו ירדתי למטה ובדקתי, זה בסדר, הסאב מחובר + ו -.

הוא נראה לי סליל אחד. לא משהו רציני

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אז אם זה מה שאומר המגבר שלך לעשות כניראה שהרמה שלו מדברת בעד עצמה (על הצד הרע)

אין שום קשר בין מספר הסלילים לאיכות של הסאב,אתה פשוט צריך לדעת כמה סלילים הוא,הכי פשוט שאני ישאל אותך כמה טרמינלים (חיבורים) אפשריים מורכבים על הסאב עצמו,אפילו אם אתה לא בטוח תוציא אותו מהתיבה,כי אם חיברתה אותו לא נכון אתה יכול לשרוף את המגבר/הסאב אחד מבינהם במוקדם או במאוחר.

פורסם

אל תדאג, אני לא עד כדי כך מפגר בחומר P:

היו לו בהתחלה חוטים דקים והחלפתי אותם ל 8G כל חוט.

יש לו רק 2 חיבורים, אחד אדום לפלוס ואחד שחור למינוס. וזהו.

פורסם

אוקי,עכשיו אני רגוע,זה אומר שיש אצלך סליל אחד,ומכיוון שמדובר במונובלוק,הוא אמור ללא כל בעיה לרדת ל2 אום,אם כי אני מאמין שהסליל שלך הוא 4 אום כי זה סליל יחיד,כך או כך זה לא משנה,העיקר שהכל תקין!

פורסם

אגב, מה יכולה להיות הבעיה שיש לי כרגע?

היה לי דיסק ברכב עם 3 תיקיות של שירים שונים, ורציתי להוסיף עוד 2 שירים, הלכתי צרבתי את אותו הדיסק עם ה2 שירים הנוספים (כל השירים שמורים לי במחשב)

ופתאום הוא לא קורא קבצים מהתיקייה השלישית.

חשבתי בעיה בדיסק, צרבתי עוד פעם, בדקתי במחשב זה הראה את כל הקבצים, הלכתי לרדיו דיסק, והוא עוד פעם לא קורא את כל השירים מהתיקייה השלישית, אלא רק 5 מתוך 25 שאמורים להיות.

אמרתי נעשה דבר כזה, הלכתי והעברתי את כל השירים מהתיקייה השלישית אל תיקייה שניה וצמצמתי תיקיות בידסק, והוא קורא לי מהתיקייה השני רק 35 מתוך 60 ככה, מה הבעיה עם זה? רדיו דיסק? תוכנת צריבה? לא יודע מה לחשוב, כי אני בודק את הדיסק אחרי צריבה והכל תקין בו

פורסם

קראתי את הת'רד שלך בנוגע לזה,והאמת אין לי מושג,צריך לנסות כמה אופציות ולא יצא לי מקרה כזה כך שפה לא אוכל לעזור,חכה לאנשים שמבינים בתחום.

• תוכן חדש...