Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת לא ברורה, היום רכשתי מונובלוק מסוג JBL GTO601.1 ההספק שלו לערך 600 RMS מוצהר.

עכשיו, ראיתי שיש לי שם 4 צ'ופצ'יקים, כלומר אם אני מגביר סאב, הוא בגישור, השאלה שלי היא אני יכול לחבר לכל ערוץ כלומר בלי גישור סאב? כלומר נניח 2 סאבים של C12 רק בשביל הרקורד?

משום ששאלתי את הבנאדם שמכר לי אותו, הוא אמר שבשביל עוד סאב אני צריך איזה צמת חוטים משהו כזה.

אגב איך המונובלוק הזה? אני לא מתכוון לקנות סאב מפוצץ, פשוט רציתי מונו עם איכות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

היום רכשתי אותו XD בנתיים הוא כבר מוברג למושב האחורי, מחר אני קונה קיט התקנה 4G ב 120 שקלים, וזהו.

יש לי כרגע סאב של RWR 12" נהיה איתו עד שאני אקנה משהו יותר חזק.

פורסם

קיט התקנה של 4G ב120 שקל?

של איזה חברה?

לא כדאי להיתפשר על משהו זבל,למרות שלא יהיה שום שינוי,זאת השקעה חד פעמית,וכדאי לקחת משהו בסיסי לפחות.

פורסם

המערכת שלי במילא לא ברמה גבוהה או משהו לא נראה לי יהיה הבדל מהותי, בכל אופן כמה רע כבר זה יהיה.

אגב אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה,

ניתן להגביר 2 סאבים כלומר על ה2 ערוצים, ערוץ לסאב? או שצריך קומבינות וכאלה

פורסם

זה לא משנה,120 שקל לקיט של 4G אמור להיות הזבל שבזבל,אבל אם אין לך אפשרות ליותר מזה,אז תיסתפק בזה,אני אישית הייתה מחכה לחיווט נורמאלי ובסיסי.

פורסם

מה ההבדל כלכך אני לא רואה משהו קריטי כלכך פה,

כבל 4G זה כבל 4G מה כבר משנה? הוא בעובי שצריך, מעביר את החשמל.

מלבד ה RCA שרק לפני יומיים ידעתי שיש לזה חברות זה הדבר היחידי שחשבתי עליו שיכול אשכרה להיות הבדל אבל לא רואה משהו כלכך מהותי.

כבל מינוס יש לי אחד מעולה, עבה במיוחד. רימוט היום הכנתי, מחוט עבה פי 2-3 מהקיים. וזהו.

הפיוז אולי יעשה הבדל? לא נראה לי כלכך, הוא בעיקרון 80אמפר, יספיק לא?

סה"כ זבל שבזל הכוונה ל RCA? זה כל ההבדל?

פורסם

כביכול רוב התקציב שלי כבר "התבזבז" על המונו וכו'.

אני חושב לקנות איזה סאב עד תקציב 600 שקל, לא נראה לי שחדש טוב יכנס בתקציב לכן בטח אני אצטרך איזה משהו יד שניה.

מלבד התפקיד של הסאב לעשות "בום בום" הידע שלי כבר מוגבל עד מאוד בחלק הזה, אין לי מושג מה זה אוהם, מה זה סלילים וכל מיני מושגים שקשורים אליו. :S אני רק יודע לקרוא כמה הספק יש לו ואם המונובלוק יכול להחזיק אותו

פורסם

נראה לא רע בכלל, מחירו הזול ביותר 680, ואני מאמין שהוא צריך גם תיבה בנויה כמו שצריך, באזור ה 200 שקל,

כבר כמעט 900 שקל D: חורג בחצי ממה שיש לי בתקציב

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי מה זה אוהם. כל הזמן אני רואה את המושג הזה, חבר את זה ככה ב 4 אוהם, 2 אוהם, יורד ל 1 אוהם :-S

למישהו יש הסבר לגבי הדבר?

היום התקנתי את המונובלוק עם קיט התקנה פשוט של sound tech כנראה סתם משהו סיני וזבל, אבל נראה סביר.

המונו מגביר סאב RWR, שביחס לקיקרים וכו' הוא לא להיט בכלל, ואני חייב לציין, המונובלוק מוציא ממנו רק טוב!

אני עוד מעט יוצא לנסיעה, להביא את החברה, אני מת שיזוז קצת הזמן מההתרגשות רק כדי לשמוע במערכת עכשיו

פורסם

חשוב שתדע מזה אום והתנגדויות,יש על כך מידע ב FAQ.

וחשוב מאוד,לפניי שאתה עושה שטויות,כיוון שאתה לא יודע במה מדובר יכול להיות שחיברתה לא טוב את הסאב עם המגבר המונובלוק שלך ויכול להיגרם משהו לא נעים.

פורסם

עשיתי גישור,

יש לי שם 2 יציאות והם הולכים ככה : + / - +/-

ב4 ערוצים בגישור הסאב היה על + עם + , וכאן ניסיתי על + עם + וזה לא עשה כמעט כלום.

החלפתי ל + ו ל - (כל אחד הוא הקיצוני) ואז הוא פשוט הוציא הספק כמו שחשבתי.

• תוכן חדש...