Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלחיץ אותי קצת התיבה הרובוטית,היא נוראה כמו של הקורולה אחותה הגדולה?וחוץ מזה ספרו לי קצת מידע על הרכב.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

אם אתה מחפש סופר מיני למה להיכנס להרפתקאות עם גיר מחורבן{יאריס} או איבזור בטיחותי עלוב{גם יאריס}

לך על הפיגו207 או הונדה גאז שני רכבים מעולים שעולים בהרבה על היאריס

פורסם

לאחר כל הסיפורים האחרונים אתה בטוח שאתה רוצה דווקא רכב משעמם כמו טיוטה .

אין שום היגיון כיום לקנות טיוטה גם בגלל ירידות הערך הקרובות ( עם ישראל לא מבין דבר ברכב ולכן יאמר שטיוטה רכב לא טוב ומפה ירידת המחיר).

וגם בגלל כל סיפור הליקויים שהתגלו במספר כל כך גבוה של דגמים.

חשוב על רכב כמו הפולו או ה207 שם זה רמה אחרת לחלוטין מהיפניות.

פורסם
מלחיץ אותי קצת התיבה הרובוטית,היא נוראה כמו של הקורולה אחותה הגדולה?וחוץ מזה ספרו לי קצת מידע על הרכב.

תודה רבה ויום טוב.

אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן.כל עוד לא נהגת אינך יודע אם תתרגל.

בסופו של דבר זו הרגשה אישית שלך.

אם נהגת על ידני ויש לך ניסיון על התיבה הידנית אז המעבר לרובוטי לפי דעתי רק יוסיף.מה גם שהרכב מגיע עם אפשרות להעביר הילוכים דרך "פלאפים" ליד ההגה,דבר שמאפשר לך לנהוג ממש בצורה ידנית ולהחליף הילוך כשנוח לך.התיבה הרובוטית מגיעה עם 6 הילוכים,וגם הידנית.

הרכב בא ב2 תצורות: TERRA (שהיא עירומה כמעט מכל אלמנט בטיחות-רק 2 כריות אוויר,לצערי זה אות קלון ליבואן) והSOL המאובזרת (בעלת 4 כריות אוויר,שאותה רכשתי).

נפח המנוע 1329 ליטר,לזכותו ייאמר כי הרכב מאוד חסכני בדלק.בנסיעה רגועה (החלפת הילוך כל 2000 סל"ד,הקפדה מצידי לא לעלות מעל 2200 בכל הילוך,נסיעה מוקפדת בין 88 ל 90 ו"כיבוש" הנתיב הימני בכביש המהיר) נותנת לי צריכת דלק של ליטר ל19.

הרכב מהנה לנהיגה סה"כ.קל לנסיעה בעיר,ניתן לחנות איתו בזריזות ולתמרן איתו בעיר במרווח שאפילו המאזדה 3 מהעבודה שלי לא מצליחה להיכנס אליו.

קח נסיעת מבחן,תשפוט בעצמך.

• תוכן חדש...