Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

ברצוני לדעת מה המשמעות לחלקים מפירוק..לי הוצע רכב מאזדה לאנטיס שנת 2000 שהוחלף בו מנוע והמנוע הקיים הנו מפירוק

האם אני צריך לחשוש ומה אני צריך לדבוק אשמח לשמוע תגובה בהקדם תודה רבה

פורסם

כמעט כל מנוע שמותקן ברכב משומש הוא מנוע מפירוק - בין אם מדובר בפירוק מקומי או בפירוק בחו"ל. המקרים היחידים בהם, אולי, מתקינים מנוע חדש מהניילונים הם כשמדובר ברכבים חדשים לחלוטין באחריות יצרן.

מה המשמעות של זה? שלמנוע המקורי של הרכב נגרם בלאי או נזק שדרש החלפה של המנוע.

אולי מדובר ברכב שנסע המון קילומטרים והמנוע שלו צבר בלאי גדול שלא היה כדאי לתקן.

אולי מדובר ברכב שהוזנח ולא בוצעו בו טיפולים במועד.

אולי מדובר ברכב מעולה, שנסע מעט מאוד קילומטרים, טופל על הצד הטוב ביותר וננהג בכפפות של משי אבל תקלה פתאומית ובלתי צפויה גרמה להרס המנוע המקורי.

בקיצור, ברכב ממודל כזה (מעל 10 שנים על הכביש) אין לזה משמעות של ממש. בדוק היטב שהמנוע שהותקן ברכב מאושר ברישיונות והותקן בצורה מקצועית. בדוק את שאר מכלולי הרכב ובצע החלטה בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...