Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני ואבא שלי נוסעים על רנו אקספרס שנת 94. האוטו ישן ומהצטברות של חלודה, נפער חור בקוטר של כ - 2 ס"מ בגג בדיוק מעל דלת שמאל. דרך החור הזה מטפטפים מים לתוך הקבינה, על כסא הנהג. מצאנו דרך להתמודד עם הרטיבות, אבל החלטנו להפסיק להיות עצלנים ולתקן את החור.

איך אפשר לסתום את החור? (החור עצמו מוקף בחלודה, ברדיוס של כס"מ). קחו בחשבון שלא אכפת לנו יותר מדי איך זה ייראה, אף אחד מאיתנו לא לוקח בנות לדייטים עם האוטו הזה :wink:

פורסם

צריך לחתוך את כל האיזור שנגוע בחלודה ולרתך במקומו חתיכת מתכת חדשה.

אם אתה רוצה להיות חאפר, אז אפשר גם כל מיני דבקים - אפוקסי וכו' - קח בחשבון שבמקרה כזה החלודה תמשיך להתפתח וזה ייראה על הפנים.

פורסם

אם אתה מתכוון לנסות ולתקן את זה, תשתמש קודם בממיר חלודה ואח"כ תנסה לסתום, אל תסתום שהחלודה עוד קיימת זה לא יעיל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

במינימום השקעה תמלאו את החור בסיליקון או שתשימו עליו סטיקר גדול.

בקצת יותר השקעה - תמלאו אותו בחומר פחחים.

הדרך הנכונה היא לחתוך את כל המתכת החלודה לחלוטין כמו שכתבו קודם ולרתך פח חדש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אתה לא רוצה להשקיע יותר מידיי, קנה פוקסי פלסטלינה (30 שקל), תשפשף קצת את החלודה מסביב , תלוש קצת פוקסי פלסטלינה וסתום את החור, חכה כמה שניות ועם מים תחליק אותו, כנ"ל מהצד הפנימי.

אחרי כמה דקות החומר מתקשה,קצת צבע מעל וסגרת סיפור.

אם אתה כן רוצה להשקיע, צריך לחתוך ולרתך פח במקום ואז לשים חומר פחחים,לשייף ולצבוע ייסוד ועל זה צבע כל הגג.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מאוד פשוט. לוקחים את ההצעה של SUBARU LOYALE, מיישמים אותה - ואז דופקים חתיכת פח עם אקדח ניטים, כדי לסתום את החור הנ"ל סופית.

אני מניח שלא מדובר ברכב יפהפה במיוחד, כך שלא משנה יותר מדי אם מדובר בתיקון דוחה או במשהו מקצועי.

• תוכן חדש...