Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אומנם התקלה קרתה היום פעם אחת ולא המשיכה אבל מישהו יודע מה הבעיה?

הדלקתי את המזגן , הטורים ירדו קצת עלו קצת ולבסוף ירדו והרכב נכבה.

תודה

פורסם

אם המדחס היה נתפס ולא ניתן לסיבוב קרוב לוודאי שהרצועה היתה מחליקה עליו והייתה שומע חריקה נוראית או משהו כזה.

אני הייתי מחבר את הרכב לציוד דיאגנוסטיקה של סיטרואן ולבצע בדיקה אם יש תקלות שנירשמו במחשב המזגן, ה BSI (מחשב ניהול הרכב הכללי) ומחשב ה ECU (מחשב ניהול המנוע).

פורסם

האמת אני לא מבין גדול אבל ברכב הישן שלי המדחס לא עבד.

הלכתי אל המוסכניק שלי והוא הראה לי איך מדחס תפוס מכבה את המנוע והוא אכן כיבה אותו.

המדחס התפוס מונע מהרצועה להסתובב והרצועה הרי מחוברת לעוד רצועות כמו הרצועה של האלטרנטור וכו' ולכן מונעת את המשך הסיבוב ולכן המנוע נכבה.

Renault clio RT 1994

פורסם

אני לא שולל שהמדחס קצת ניתפס לרגע אבל כל עוד הרצועה לא מתוחה בצורה חזקה מאוד רוב הסיכויים שהיא תחליק על הפולי התפוס של המזגן ותשמיע חריקה נוראית.

בסיטרואן C5 לרצועה יש מותחן אוטומטי קפיצי, אני לא בטוח שהוא נותן כזו מתיחה חזקה לרצועה שהיא תכבה את המנוע ולא תחליק על הפולי התפוס של המזגן.

פורסם

ייתכן חיישן שמפצה על ירידת הסל''ד בעת הדלקת המזגן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה..

היום בנסיעה עירונית במהירות של 10-20 קמש הדלקתי את המזגן , הטורים ירדו והרכב נכבה.

למישהו הפתרון?

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך לא מורשה באיזור חיפה/קריות שמטפל בזה?

פורסם

היי

ממליץ לנקות את המצערת עם ספריי קרבורטורים (שהיא מפורקת מהרכב) היטב, זה כנראה פיח .

היה לי את התקלה אצלי, זה פתר את הבעיה.. אם זה RFJ (2005

• תוכן חדש...