Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה שערכתי, וגם בחיפוש פה בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית.

ראיתי שספציפית למיצובישי קולט אין אנג'ל אייז ותמיד חשבתי שהפנסי חזית של הסופר לאנסר הם זהים לקולט, ולאחר בדיקה ראיתי שהם לא בדיוק אחד לאחד.

בנושאים דומים ראיתי שאמורים לעשות התאמה של הונדה סיויק או דברים בסגנון.

יש לי בד-בוי, לכן השאלה שלי היא האם החלק של הפנס חזית באזור המכסה מנוע הוא יכול להיות לא תואם 100%?

משום שהבד-בוי מסתיר חלק עליון של הפנס ולכן כל פנס שהוא סוג של מעוגל או משהו יכול להכנס לשם ולא ישימו לב.

או שפשוט בגלל הפנס איתות שמאפיין את הסופר לאנסר והקולט, שהוא עצמו גדול עדיף להכניס פנס של סופר לאנסר שנראה לי מתאים באזור שם, ורק איפה שהמכסה מנוע הוא קצת שונה אבל שוב, לא יראו שינוי בגלל שיש בד-בוי.

אם למישהו יש תשובה חד משמעית ואיזה פנס חזית יתאים בצורה הכי טובה, סופר לאנסר או הונדה סיויק 92-95

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לאף אחד אין רעיון לגבי התאמה? :)

אני מאמין שהרבה בעלי קולט שאלו או יודעים, אשמח לקבל תשובה לגבי העניין

פורסם
לאף אחד אין רעיון לגבי התאמה? :)

אני מאמין שהרבה בעלי קולט שאלו או יודעים, אשמח לקבל תשובה לגבי העניין

לפני שבוע בדיוק בדרכנו לת"א מהצפון המשעמם באחת מתחנות הדלק שעשינו עצירה (ועשינו הרבה בגלל האלכוהול)

היה בחור ממוצא ערבי עם קולט שחורה יפייפיה עם אנגל אייז מקדימה ולפני שהוא יצא אלינו כל החברה התחילו להתווכח שאלו לא פנסים יעודיים לקולט - עד שהבחור יצא ואמר לנו שאלו אנגל אייז של הונדה סיוויק וגם לו היה בד בוי .

סיכום: אנגל אייז של הונדה סיוויק מתאים לקולט עם בד בוי רק צריך קצת ידע ואומנות לעשות שהכל ישב בצורה מקצועית .

פורסם

כל מה שחשוב לי זה שהחלקים החיצוניים לכיוון הנכף ישבו כמו שצריך, שלא יהיו רווחים, או גודל של פנס שצורך חיתוכים בכנף וכאלה.

כל השאר, באזור המכסה מנוע זה כנראה יוסתר מהבד-בוי.

בכל אופן, אז הפנסים של ההונדה סיויק 92-95 הם יושבים בצורה טובה בהתאמה של בערך 90% מלבד החלק הפנימי לכיוון המכסה מנוע? אמרתי נכון או שזה לא מדוייק

• תוכן חדש...