Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון אור גבוה - טויוטה RUNX 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי טויוטה RUNX שנת 2004 , לאחרונה החלפתי מנורות אור גבוה ומאז כשאני מדליק

את האור הגבוה המנורות מאירות כלפי מעלה .

חברים מבקש את עזרתכם בכיוון אור גבוה בלבד , חשוב לציין שמנורות של האור הנמוך לא הושפעו

מההחלפה ומאירות בסדר גמור .

פורסם

1. לא הרכבת נכון את המנורות (בדוק את ההתקנה)

2. ברכב שלך קיים מנגנון לכיוון גובה אורות בדשבורד בדוק את מצב הכיוון.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. עד כמה שזכור לי הרכבתי אותם לפי השגם של הנורה .

2. המנגנון משפיע על האור הנמוך ועל האור גבוה אין השפעה .

פורסם

יקיר , הנורות הן H7 גם לאור נמוך וגם לאור גבוה ואצלי ברכב מורכב אותו סוג נורה גם באור נמוך וגם

באור גבוה ובאור נמוך הנורות מאירות ממש ממש טוב , הנורות נקנו מ- EBAY כמובן .

פורסם

לפי דעתי ויש לי רכב זהה שנת 2003, החלפתי לו מנורות לא מזמן H7.

המנורה צריכה לשבת באופן כזה שתיכנס עד הסוף במרכז הרפלקטור, אחרת, אתה מאבד את הכיוון שלה.

היא תיכנס והכל ייסגר גם אם היא לא יושבת ישר ולכן, אתה צריך לבדוק טוב שהיא יושבת במרכז הרפלקטור ע"י הסתכלות מקידמת הרכב בעת ההתקנה, ואם הפנסים הצהיבו לך, סיליט עם סקוצ יעשו את העבודה יופי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כפי שציין קודמי ניתן להרכיב את המנורות ולסגור את התפס המתכתי גם כאשר המנורה לא יושבת נכון לכן תחילה בדוק את העניין.

יש לך קישור למנורות שרכשת ?

פורסם

פרק את הנורות, ותרכיב אותם מחדש תוודא שהן מורכבות היטב, אם לא יעזור, אז אם נישארה לך נוראה אחת ישנה שהייתה מורכבת תקינה תרכיב אותה ובדוק.

לדעתי הנורות לא איכותיות, או שלא מורכבות היטב בתושבת.

פורסם

מחר אני יבדוק אם הנורות יושבות כראוי במקום , לא נראה לי שהן לא איכותיות כי באור נמוך מורכבות אותן מנורות

בדיוק והן מאירות ממש ממש טוב .

פורסם

יש לך קישור למנורה שרכשת בכדי שנוכל לבדוק האם היא מנורת H7 תיקנית ?

אני מקווה שלא השתמשת באלימות בזמנת התקנת המנורה מכיוון שמנורה באורך הלא נכון עלולה לפגוע ברפלקטור הקטן שקרוב למנורה.

פורסם

הספק הוריד את המנורות מ- EBAY ולכן אני לא מצליח להעלות קישור , אגב קניתי אותם לפני כמה חודשים .

מחר אני יבדוק את המידות אל מול המנורות הישנות ויעדכן אתכם .

פורסם

מרק צדקת מלכתחילה , המנורות לא היו מורכבות כראוי .

בשתי התמונות הראשונות ניתן לראות כי הנורות לא היו במרכז ומתחת התמונות אחרי התיקון

ואפשר לראות שהמנורות יושבות בול במרכז .

בתמונה עם הפנסים הדלוקים אפשר לראות לאן היה מאיר האור הגבוה לפני התיקון (פנס שמאלי)

ואחרי התיקון הפנס מאיר כמו שצריך (פנס ימני) .

וצילמתי את המנורות הרזרביות שלי שזה אותו סוג בדיוק של המנורות (אור גבוה ואור נמוך) .

PICT1065.jpg

PICT1068.jpg

PICT1070.jpg

PICT1074.jpg

PICT1076.jpg

PICT1077.jpg

פורסם

דרך אגב אני רואה שלמנורות אין אמא ואבא. מי הייצרן ?

האמת שאין לי שמץ של מושג , אני נוסע איתם מאז שקניתי את הרכב (יוני 2009) ועוצמת ההארה שלהם די טובה ,

עברתי טסט ללא בעיה .

אחרי שהמנורות האלה יעשו את שלהם אני רוצה לנסות את הנורות של OSRAM או של PHILLIPS .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חווה תקלה זהה

נבדוק האם אצלי גם מדובר בבעיה שהנורה לא יושבת תקין

מקווה שמדובר רק בזה :)

• תוכן חדש...