Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שהחלה היום...

הרכב היתחמם ונוצר לחץ של מיים רותחים במיכל העיבוי. נגעתי בצינורות היציאה והכניסה של הרדיאטור ושניהם היו חמים. האם בעצם ישנו מצב שאולי הטרמוסטט במצב סגור והמיים שזורמים עוברים בכל מקום אפשרי שזה אומר בכל הצינורות המחוברים אל מיכל העיבוי וברדיאטור ופשוט נעצרים בטרמוסטט?

כמו כן הייתי מעוניין לדעת היכן ממוקם הטרמוסטט? לפי מה שראיתי הוא נימצא מאחורי מגן הפלסטיק של הטיימינג והגישה לשם לא כל כך פשוטה. הייתכן?

תודה. :)

:)
×
×
  • תוכן חדש...