Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתדלוק האחרון הצריכה של הסמארט שלי (שנת 2004) הייתה 1 ל17, שהממוצע עיר ומחוץ לעיר זה 20-21. והרוב עוד נסעתי בתוך העיר, זה עוד סבבה.

עכשיו, הגעתי למצב שעשיתי 360 ק'מ ונשאר לי עוד עיגול אחד מתוך 5 שנגיד אני יעשה את ה400-410 ק'מ וזה יגמר הדלק, שזה יוצא צריכה מטורפת של 1 ל13 בערך!! (33 ליטר בטנק דלק)

הנסיעה שלי רגועה מאוד, רק לפעמים אני קצת לוחץ אבל לא משהו רציני סתם כשיש מצב רוח וזה אולי פעם בכמה ימים מגיע.

התדלוק האחרון היה ביום שלישי הקודם (לפני האחרון) שזה נשמע לי ממש מופרך שעשיתי טנק בשבוע וכמה ימים שזה אמור להרזיק משהו כמו 500 ק'מ!

אין לי מושג למה זה ככה אבל כל פעם אני מנסה להוריד את הכמויות דלק ולהתקמצן בנסיעות ולסוע רגוע (מיותר לציין שאני כבר לא נותן קיקים בכלל, ולא מדביק דוושה בשום פנים ואופן בגלל הדלק, ולא מושך הילוכים-הגיר נמצא על מצב אוטומט).

מישהו יכול להגיד לי אולי למה זה ככה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, אתה מתלונן על צריכת דלק גרועה לפני שבדקת אותה באמת?

עשה טובה - תדלק שוב, בדוק את הצריכה במדויק וחזור לכאן עם הנתון. רק אם זה יהיה 1:13 כשתמיד אתה עושה 1:17 אז אולי יש בעיה. לפני כן - אל תיצור פיל מזבוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל תדלוק אני מאפס,

תדלוק אחרון היה 1 ל17

תדלוק הבא לא הולך להיות יותר טוב, להפך, זה יהיה בערך 1 ל14 אולי 1 ל15. שזה על הפנים.

היום:

בעבר:

פורסם

סבבה אני יעדכן.

ועוד משהו- אני מתדלק ב95,

יכול להיות שדלק 98 יצא לי יותר חסכוני ? (הבנתי שיותר חסכוני ובריא למכוניות מוגדשות דלק 98..)

היום:

בעבר:

פורסם

אוקטן 98 לא יחסוך לך יותר דלק. למה כן הוא טוב? שיפור של כמה אחוזים בודדים בנסיעה ובביצועי הרכב.

אוקטן 98 יקר יותר בשקל בפעם האחרונה שבדקתי. אתה מחפש לחסוך לא?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כמה עצות:

1. בין משאבה למשאבה קיימים הבדלים של עד ליטר וחצי להערכתי, כך שפעם האחרונה יכול להיות שתידלקת פחות.

2. בדוק לחץ אויר

3. שים תוסף דלק ותחליף מסנן דלק

תעשה ממוצע של לפחות 600 ק"מ על מספר הליטרים ורק אם אז הצריכה עדיין גבוהה יש סיבה לדאגה

פורסם

אם זכרוני אינו מטעני, לא מזמן פרסמת שרשור שבו הראת שהחלפת את הצמיגים לגדולים יותר, נכון?

נסה לחזור לצמיגים הקודמים ודווח לנו על תוצאות הניסוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מגברים ומאסים בגודל שניתן לדחוף לסמארט לא יכול להעלות את הצריכה כ"כ הרבה לדעתי ...

ואם החלפת צמיגים ...אז זה ברור לכולם ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

קיבלת את כל התשובות ההגיוניות, אני הייתי הולך על הניחוש של אלעד והג'אנט. קח בחשבון שאפילו סאב קטן וחמוד נוסף משנה קלות את צריכת הדלק (בטח ברכב קטנטן כזה).

סע בזהירות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

חחח נראה לי שהוא התכוון לרשום "ליטר"

וגם אז צריך לשחק עם המילים כדי להבין למה הוא התכוון. :-D

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...