Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לאחרונה קניתי רכב חדש (פיאט בראבה 1996)

אני מעוניין להוסיף לו רמקולים אחוריים, כרגע יש לו רק רמקוליים קדמיים, וכפי שאפשר לצפות, הסאונד לא משהו, בכלל.

הבעיה היא שאין לי הכנה לרמקולים כאלה, אפילו לא חיווט.

רציתי לדעת אם זו עבודה שאפשר לעשות בבית, או שעדיף לשלוח לאיש מקצוע...

אז רציתי לבקש, אולי כמה מכם מכירים מדריכים, או שהיה שרשור כזה בפורום שאני לא מצאתי, להתקנה כזאת.

ועוד משהו קטן, רציתי לבקש המלצות לרמקוליים אחורים בטווח המכירים של 200-400 ש"ח.

תודה רבה לכל העונים! שיהיה לכם שבוע נהדר!

פורסם

תמיד עדיף לשלוח לבעל מקצוע אבל אם יש לך ידע מינימאלי אתה יכול לעשות את זה לבד זה רק להעביר חוטים לרדיו דיסק זה לא לחבר מגבר.

ובקשר לרמקולים, אם אתה מחפש משהו זול ולא רציני מידי שיפתח לך רק מהמגבר של הרדיו דיסק הייתי הולך על פיוניר, לרמקולים הזולים שלהם (250 שקל) יש תמורה טובה לכסף יש לי כאלה כרגע בפיאט פונטו (עד שאני שם מערכת רצינית בע"ה) והם מפציצים רק עם ההגברה של הרדיו דיסק,אם אתה רוצה אני יתן לך קישור אבל זה חיפוש של שתיי שניות בזאפ.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

בעיקרון זאת בכלל לא בעיה .

רק צריך לחתוך בעדינות את המדף האחורי בצורת הרמקולים שתרצה (6/9 או עגולים כלשהם ).

תבדוק אולי יש לך הכנה לרמקולים בדלתות האחוריות .

את החוטים זה כבר לא בעיה להעביר פשוט להוציא את הגומי בסף הדלת ולהעביר אחורה .

כמובן שזה הסבר כללי ביותר, אם תרצה יותר הכוונה אתה מוזמן לכתוב אלי בפרטי .

בהצלחה .

אלעד צדוק

פורסם

כן האמת שהפיוניר זה מה שחשבתי..

לגבי ההכנה בדלתות, אין לי הכנה כזאת מאחורה

אז יש לי כבר כמה שאלות ספציפיות יותר עכשיו:

- את החתך עצמו, עם מה מומלץ לעשות, כדי לא לפשל?

- איזה סוג חוטים צריך, משהו מיוחד, או מה שמוכרים בכל מקום?

- איך אני מעביר את החוטים לחלק האחורי של הרדיודיסק, צריך להוציא את כל הדשבורד בשביל זה?

תודה רבה על התגובות!

פורסם

- את החתך עצמו, עם מה מומלץ לעשות, כדי לא לפשל?

הייתי ממליץ על ג'קסון.

- איזה סוג חוטים צריך, משהו מיוחד, או מה שמוכרים בכל מקום?

מה שמוכרים בכל מקום.

פורסם

צריך לפרק חלק מסויים אולי רק החלק מתחת להגה (כמו אצלי) או משהו כזה, אם אתה עובד לבד, סבלנות וזהירות..

לא נעים לשבור פלסטיקה.. סה"כ אתה צריך להעביר חוטים מהמערכת (שלוף אותה החוצה) עד לרמקולים האחוריים.

אם תרצה עוד עזרה דבר איתי בפרטי.

פורסם

פיוניר ? תמורה טובה לכסף ? מפציצים ?

:?

בכסף הזה עדיף לקנות רמקולים נחמדים של JBL:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

או טיפה יקרים יותר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=453320

תאמין לי ששניהם נשמעים יותר טוב מכל פיוניר במחיר הזה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה שכן חפש את מורל טמפו ביד 2 יש חנות שקוראים לה ליל סאונד לא מכיר ולא קניתי מהם כלום אבל הם מוכרים את הרמקולים האלו ב 450 שווה יותר מכול מה שציעו לך

פורסם

וואלה, תודה על התגובות.

הJBL האלה נראים טוב, וגם יש לי JBL בבית ואני פשוט אוהב את הסאונד שלהם, אז הם נראים אופצייה טובה...

עכשיו רציתי לשאול משהו, שמתי לב שאחד הרמקולים מקדימה (בדלת השמאלית) עושה רעשים, נראה שהוא שרוף.

עכשיו, אפשר להחליף אותו באותו רמקול של בראבה אחר, או פשוט לקנות סט רמקולים טובים לקדימה...

מה אתם ממליצים ? ואיזה גודל יתאימו לשם?

שוב, תודה רבה :-D

פורסם

התקנה זאת לא בעיה כי יש את בל ההכנה,

אז אחוריים וקדמיים = 500-600 שקל

משהו פשוט, אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל כי אני לא יודע איזה גודל מתאים לדלת הקדמית

מה אתם אומרים?

פורסם

ממש לא,תמדוד את קוטר העיגול החיצוני ביותר עליו ישב הרמקול במידה של ס"מ ותחזור לכאן,אני יעזור לך לחשב כזה זה באינצ'ים (תמדוד כמה שיוצר מהאמצע)

פורסם

אבל זה ממש בתוך הדלת, ויש על זה פתח עם איוורור, כדי להוציא את הפתח הזה, לא צריך לפרק את כל הריפוד של הדלת?

(מצטער אם השאלות קצת טיפשיות, פשוט אין לי מושג לגבי כל העניין הזה, ואני רוצה להיות בטוח שאני לא עושה סתם שטויות)

• תוכן חדש...