Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת רציתי להגיד לך-"תלוי בסוג הרכב" :-)

אבל מבחינה בטיחותית אני אישית מעדיף את מצפה רמון אומנם יותר סיבובים אבל פחות מכוניות שבאות ממול.

בסיבובים אתה אחראי על עצמך. אם רכב בא ממול והוא טיפה סוטה מהנתיב אז אתה תלוי בנהג ממול וגם בעצמך.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מלפני כמה שנים שנסעתי לאילת דרך ים המלח, אני לא נוסע בשום דרך אחרת, נוף מדהים ואתה עוקף כמעט את כל הסיבובים.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
האמת רציתי להגיד לך-"תלוי בסוג הרכב" :-)

אבל מבחינה בטיחותית אני אישית מעדיף את מצפה רמון אומנם יותר סיבובים אבל פחות מכוניות שבאות ממול.

בסיבובים אתה אחראי על עצמך. אם רכב בא ממול והוא טיפה סוטה מהנתיב אז אתה תלוי בנהג ממול וגם בעצמך.

שחרון

מסכים.

אם אתה נהג טוב, ואין לך ורטיגו מסיבובים או רצון להקיא - לך על מצפה. הסיכוי שמישהו ירדם בנתיב בנגדי ויתנגש בך קטן יותר.

פורסם

דרך מצפה רמון, כי:

1. הנוף יפה הרבה יותר

2. פחות תנועה

3. הרבה פחות משאיות מכל הסוגים

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למי ששאל בB4, הרכב בטיחותי.

אבל בכל אופן אני מעדיף כמה שיותר למזער את הסיכונים,

אז נסע דרך מצפה רמון, אני יוצא מבאר שבע.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
מלפני כמה שנים שנסעתי לאילת דרך ים המלח, אני לא נוסע בשום דרך אחרת, נוף מדהים ואתה עוקף כמעט את כל הסיבובים.

ובסוף ים המלח אתה לא מתחבר לצומת הערבה ? מה אתה נוסע מהמסלולים הישנים של קרקל ?

כל עוד יש לך האמר צבאי אני מכבד אותך D:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
מצטרף לשירשור,ומהיא הדרך הכי קצרה לאילת?

בטיסה.

למרות שאם אתה גר ביטבתה- נסיעה תהיה יותר קצרה.

לפותח השירשור- עדיף להימנע מכביש הערבה. כביש דפוק ומעצבן, עם עליות וירידות היוצרות שטחים מתים ונהגים מעצבנים.

סע דרך מצפה רמון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אבל בכל אופן אני מעדיף כמה שיותר למזער את הסיכונים,

.

בהנחה ואתה נהג נורמלי ותיהיה עירני במהלך הנסיעה שתי הדרכים יהיו בטיחותיות באותה מידה.

אם אתה באמת עם פחד מתמיד שמישהו בנתיב מולך ירדם וייכנס בך אז עזוב אותך מנהיגה,סע באוטובוס,הוא יותר חזק ממכונית רגילה (לא נכתב בציניות).

יש הרבה סיבות לנסוע דרך כביש מצפה רמון,אף אחת מהן לא קשורה לבטיחות יתר בהשוואה לכביש הערבה.

כביש מצפה עם נוף יותר יפה,הוא יותר מהנה לנהיגה,יש אחלה נקודת עצירה להתרעננות על שפת המכתש,וזהו פחות או יותר.

כביש הערבה (למעט הקטע של ירידות סדום) יותר מונוטוני,שלל מקומות לעצירת התרעננות פזורים לאורכו (הכרחי במיוחד אם יש איתך ילדים\אשה שצריכים שירותים כל חצי שעה).

מבחינת זמן משך נסיעה זה מאוד תלוי, אם תסע בשעות הבוקר המוקדמות מאוד גם כביש הערבה יהיה פנוי,ובלי קשר,כל עוד זו לא תקופת חגים\חופש גדול אין איזשהם עומסי תנועה בכביש הערבה שאמורים להוריד אותך אל מתחת ל-90-100 קמ"ש.

הקטע המסוכן ביותר בנהיגה לאילת דרך כביש הערבה זה ירידות סדום, השילוב של משאיות אשלגן שנוסעות מים המלח למרכז הארץ+טל של בוקר על הכביש בירידות סדום=כביש חלקלק,לכן אם אתה נוסע מוקדם לפנות בוקר-קח את הזמן בירידת סדום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצפה רמון דרך עובדה 8), זה הכי מהיר\קצר שיש אבל העיקולים שם לא לנהגים חדשים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אין שום דבר מסוכן באופן יוצא דופן בדרך לאילת, למי שיש לו ידע מינימלי בנהיגה. להכנס לסיבוב לאט, לשמור על הילוך נמוך בירידות, לא לעקוף אם יש ספק, ולהשאר עירני.

אני מעדיף לנהוג דרך מצפה, כי הדרך יותר יפה ומעניינת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...