Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול כיביתי את האוטו לכמה דקות אחרי שמיעת מוזיקה ואז באתי לנסוע התנעתי את האוטו והיה כתוב לי על הפאנל של המערכת PROTECT במין סוג של הבהוב ושום כפתור לא מגיב עד היום.

עם אפשר בבקשה עזרה מה זה אומר ? ואיך מסדרים את התקלה הזאת ?

תודה רבה !!!

פורסם

כמו שהוא הציע לך נסה לאפס את המכשיר ותבדוק אם הוא חוזר למצב PROTECT.אם זה לא עוזר בדוק את הפיוז שאחראי על המערכת,סביר מאוד שהוא נשרף כשכיביתה או הנעתה את הרכב!

פורסם

הבעיה היא שלא מצאתי שום כפתור איפוס, לחצתי על כל הכפתורים וחוץ מהכפתור כיבוי והוצאת הדיסק שום כפתור לא מגיב

פורסם

אם זה מכשיר של קנווד כמו שציינתה זה לא ממש כפתור,זה כמו סוג של עיגול לרוב בצבע שחור והוא ממש אבל ממש קטנטן ואולי בעזרת איזה סיכה או מברג ממש דק אפשר לגעת בו,אתה צריך ללחוץ עליו במשך כמה שניות כשהמכשיר דולק (למרות שהוא רושם PROTECT)ואחרי כמה שניות הוא ינסה לאפס את עצמו.מנסיון זה קרה גם אצל חבר שלי והכפתור לא עזר לו,במקרה שלו נשרף פיוז.

פורסם

אם לא נשרף פיוז, והמערכת הספיקה להגן על עצמה לפני שריפת הפיוז, נסה ללחוץ על כפתור הRESET (לרוב נמצא אחרי הפאנל).

בהצלחה, שרון.

פורסם

שרון, בקנווד הכפתור נמצא בקדמת המכשיר . אמורים ללחוץ עליו כשהוא פועל והמכשיר מאפס את עצמו .

אם הכל בסדר אחרי האיפוס המכשיר יעבוד כרגיל.

פורסם

תעלה תמונה של המכשיר שלך ואולי נוכל לעזור לך.

אבל אני חושב שכדאי שתלך למתקין שיסדר לך את הבעיה,

העלות של התיקון א(ם בכלל הוא ידרוש ממך) תהיה מיזערית.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...