Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

BMW רוצים לשים דבר כזה בתור אבזור תקני לדור הבא של מיני:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fua.autoreview.ru%2Farchive%2F2009%2F24%2Fmulti_mini%2F

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הלינק באיביי לא עובד=\ באתי להזמין סעמק..

בEBAY יש רק משלוחים לישראל של V10 ואני רוצה את הV8 (בכל זאת, באתי מבית של V8 8))

יש למישהו מושג מאיפה אני מזמין ?

תודה,

עידן..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בתור אחד שלא נהג מעולם על מנוע V8 או V10, אני לא יכול שלא לתהות מהו ההבדל שבין שני סוגי המנועים?

והאם (וכאן אני משער על פי ההיגיון) מנוע V10, או לפחות הצליל שלו, לא אמור להיות מהנה יותר?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

סכ"ה הV8 שנתנו פה הוא סטייל מנוע אמריקאי עצבני וטיפוסי.

הV10 שהם עשו הוא יותר אירופאי סטייל אסטון או לאמבורגיני או מה שזה לא יהיה.

אבל אהבתי :)

פורסם

למי שרצה לשמוע את ההבדלים בין הV8 לV10:

V8:

V10:

הV10 נשמע פשוט מעולה הבעיה שכשמעבירים הילוך, יש צליל מוזר כזה ולא ממש יפה, אני מפחד להזמין V10 ולהתאכזב, בזמן שבסרטונים של הV8 לא מצאתי בעיה

פורסם

עד כמה שאני מצליח להבין, ה V8 נשמע בעיקר כתוספת באס למנוע. לעומת זאת, ה V10 נשמע יותר מעניין ועם צלילים קצת יותר גבוהים לפעמים - שכל זה נחמד ויפה עד שמגיעים להעברת הילוך. יש צליל מוזר כזה. בקיצור לא יודע מה עדיף.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

הV10 נשמע צורם יותר.

יותר לכיוון יתושי !

לא משהו שאני הייתי רוצה להאזין לו להנאתי.

אם היה לי באמת מנוע כזה ברכב, לא היה אכפת לי.

אגב, בחברת ההשכרה שעבדתי, יצא לי להאזין לסל"ד נמוך של V10 - טוארג שהייתה מוצעת למכירה אצלנו.

הצליל היה הרבה יותר אימתני ונמוך מה"יתֶשת" שיש כאן.

ה V8 כמובן הרבה יותר מוצלח.

אגב, זה יכול להיות מצויין למי שבאמת יש לו V8 אמריקאי, אבל עם אגזוז מסרס.

פורסם
הלינק אצלי עובד תבדוק טוב. צריך לרדת בדפדפן למטה וזה מופיע המוצר.

המוצר מופיע, אבל למעלה רשום - "This listing has ended"

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...