Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המטרה זה להתפאר ברכב לסביבה שישמעו את הרעש, לא שרק הנהג ישמע את הרעש :?

למרות זאת זה דבר חזק ביותר!8)

בטוח יש בכמה חנויות קטנות מכשיר כזה אני אנסה לברר אם יש אני אודיע לכם באיזה חנות :lol:

פורסם

עד שמצאתי מקום שהV8 זמין שם סוף סוף-

http://www.safewireless.com/hands-free-store/soundracer-v8-p-200.html?zenid=96u9iju7d8af471hodks3tp5f6

הזמנתי אני אמור לקבל את זה תוך 6-10 ימי עבודה..

הולך להיות קטלני ביותר!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ואני עדיין חושב שזה נשמע כמו הקלטה מניד פור ספיד 2.

זה מזכיר לי עד כאב את הימים שבהם במקום להכין שיעורי בית הייתי בורח ממשטרות בניד פורס ספיד 2.

פשוט טמטום

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני מאחל לכל פרחח על סיוויק 93 גמורה עם אגזוז לחץ למצוא את עצמו בתוך עמוד חשמל. "השדרוגים" האלה לא תורמים בכלום לרכב ופשוט מפגע סביבתי. הכי עצוב שהם משוכנעים שזה עובד על מישהו.

פורסם
אני מאחל לכל פרחח על סיוויק 93 גמורה עם אגזוז לחץ למצוא את עצמו בתוך עמוד חשמל. "השדרוגים" האלה לא תורמים בכלום לרכב ופשוט מפגע סביבתי. הכי עצוב שהם משוכנעים שזה עובד על מישהו.

השתגעת גיסנו?

זה מוסיף כולה 20 כ'ס ....

:roll:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
lev27 אף אחד לא אמר שזה תורם למשהו יש כאלו שאוהבים את השטויות האלו מה רע?

כי אף אחד אחר לא אוהב לשמוע את הרעש המחריד מפר את השלווה ב-23:00 אחרי יום עבודה מפרך. זו פשוט התנהגות סוציומטית מוחלטת. הגרוטאה שלי תעשה רעש של כאילו רכב ספורט ועל הזין שלי כולם. כנ"ל לגבי נהגים ששומעים מוזיקה בפול ווליום (במיוחד מזרחית). מזכיר לי את התקופה שתקעתי כוס פלסטיק חד פעמית בין הגלגל האחורי לשלדה של האופניים כדי לעשות רעש של אופנוע. אבל אז הייתי בן 8, לא 18. הכי עצוב שנהגים נותנים עדיפות לאגזוז לחץ ומערכת "פיונר" על פני תיקון בלמים או טיפול טוב לרכב כדי שיסע כמו שצריך.

• תוכן חדש...