Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בשלבים סופיים של סיום רכישת כל הרכיבים לקראת מעבר לרכב אחר ושדרוג כל המערכת ל 3 WAYS.

כרגע אני מתלבט לגבי המידריינג', יש לי CDM88 שעוד לא התקנתי, ואני יודע ש ה L4 וה L3 מקבלים פה ביקורות מצויינות.

אם תוכלו לעשות לי סדר בין ההבדל של L4 ו L3 ומה ההבדל ביניהם לבין CDM שהוא מידדום שבעצם הוא לא צריך נפח.

מדובר ברכב ליסינג אז בניות קיקים קצת בעייתי אך כנראה אעשה בנייה בקורות, זכור לי איפשהו שקראתי שL4 הוא לקיק פאנל אם אכן כך אז הוא יירד מהמבחר.

אשמח לקבל חוות דעת והסברים בין הדגמים.

אני מנסה להגיע למצב שלפני ההתקנה אגיע לכל הרכיבים שאני רוצה על מנת לא לעשות שינויים לאחר מכן (לפחות להשתדל לא להתפתות לחיידק השדרוגים).

תודה מראש לכולכם.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

מאוד ממליץ על התקנה בקיק, ויתרון שיש לרכבי ליסינג הוא מלאי גדול מאד של חלקים בפירוקיות: אתה קונה שני קיקים ועושה עליהם את הבניה.

כשאתה מחזיר את הרכב אתה פשוט מחזיר את הפלסטיקים המקוריים.

חלק לא פחות חשוב, מהם שאר החלקים?

מתחדשת*

פורסם

יש פה גם עניין של עלויות, אם אצטרך לבנות קיק וגם בנייה לטוויטר בקורות אז העלות תהיה גבוהה מידי, כיון שמדובר ברכב ליסינג אני רוצה להגיע למצב שלא אשתולל מידי עם העלויות.

הרכיבים יהיו וזה עדיין לא סגור כי אצטרך לבדוק ולשמוע:

מידבאס - הזמנתי עכשיו CDT AUDIO +6Mפשוט מפלצות קטנות , יש לי את הM6 כרגע בארון במנוחה ואולי אעשה 4 מידבאסים 2 בדלת ו 2 בתיבות מתחת למושבים מקדימה.

מידריינג או CDM88 או משהו אחר....

טוויטר XETEC T28 או DYNAUDIO MD100

מגברים: מידבאסים P2 שאני מאוד אוהב או ה C2K שלי.

מידריינג וטוויטר GENESIS 4 ערוצים או ה P4 (אלא אם יימכר).

סאב נשאר בעינו כולל ההגברה שלו וזה הדבר היחיד שלא משתנה.

הפרוססור נשאר כרגע אלא אם ממש לא אתאפק ואחליף אותו ל BIT1.

את הרכיבים קניתי אך מה שלא אוהב פשוט אמכור או שאתקין מערכת גם לאשתי ברכב :lol:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אם אתה אוהב את CDT, למה לא ללכת על מידריינג' שלהם?

גם יחודיות, גם שילוב כנראה בכלל לא רע עם הוופרים, וגם גוון צליל שכנראה אתה מתחבר אליו.

אגב גדול, ממליץ לך לשמוע התקנה של מיד וטויטר בקיק פאנל, יהיה לך קצת קשה להאמין שהטויטרים לא בגובה האוזניים.

מתחדשת*

פורסם

יוסי אני מתפלא עליך!

אתה תמיד אומר ללכת לשמוע אז תיישם את מה שאתה מייעץ לאחרים :)

בוא למפגש מרכז ביום שבת אני ובטח כולם יישמחו לראות אותך!

פורסם

ה L3 נשמע סוף הדרך וגם יחסית נוח להתקנה,אין ספק שהייתי בוחר בו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

L3 נשמע באמת טוב אבל דורש נפח ולא נראה כאילו הוא רוצה לבנות קיק פאנלים ככה שאפשר להוריד אותו מהרשימה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הCDM הוא מיד מאוד ייחודי

עד היום זה המיד עם האופי צליל הכי "חם" שאני מכיר - אבל הוא מיד שסובל ממגבלה חמורה והיא שהוא לא יורד טוב מתחת ל600 הרץ

במקרים מסויימים וופר שעולה ל600 הרץ מושך את הבמה כלפי מטה כשמגבירים אותו יותר מידי

במקרים אחרים יש בעיות של רזוננס בגלל שרמקול עם קוטר גדול יחסית (וופר 6 אינטש ומעלה) מנגן יותר מידי - הצרה של תחום התדר אותו הוופר ינגן תתרום רבות לכך שיהיה גם פחות רזוננס מהדלתות.

בנוסף לכך רבים טוענים והם טוענים את זה מנסיון ולא רק משמועות שCDM בקיקים לא נשמע טוב.

אני באופן אישי שמעתי שני רכבים בהם הCDM היה בקיקים ושמעו פשוט נהדר ולכן חולק על הדיעה הזו.

אבל בלי שום קשר - המידים של HAT באמת עושים את כל מה שהCDM יכול לעשות ואף יותר מכך.

הL3 מומלץ להתקנה מגובה הדש והL4 מומלץ להתקנה בקיק פאנלים

רכיבים נהדרים שנמצאים בחתימה שלי ואני אמליץ בחום רב גם עליהם וגם על הCDM שכרגע עדיין מותקן ברכב הפרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לעידן, אתה צודק לחלוטין אך לצערי אין לי ממש זמן לבוא למפגשים, אנסה אולי בסוף השבוע.

לכל מי שענה קודם כל תודה רבה על התייחסות המהירה.

אדי, האם אני יכול להדגיע למסקנה ממה שכתבת שה L3 יותר טוב מ CDM88?

מכמה אפשר לחתוך L3? וכמה נפח הוא צריך? האם זו בנייה בקורות יותר מסובכת?

כמה עולה L3 חדשים?

תודה.

פורסם

את כל השאלות האלה תפנה בהודעה פרטית ליבואן לאוד אנד קליר שמוכר בפורום שלנו גם כאליקו elik0 או לסירוגין ד"ר באס.

ואם CDM88 פחות טוב מL3 - קשה לי לענות על השאלה הזו כי לCDMים יש משהו ייחודי בסאונד אבל הפרקטיקה שלהם נופלת בהרבה מהמידים של סדרת הלגטייה של הייבריד אודיו.

בגדול אני מעדיף את המידים של הייבריד אודיו על המידים של מוראל והם מתעלים עליהם כמעט בכל פרמטר למעט דבר אחד שהוא אופי הצליל הייחודי לשניהם בהם - אין לי העדפה חד משמעית בין שניהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...