Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההיתם לוקחים ? audi a4 BMW 325i Alfa159 Chevrolet Malibu LTZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהשרשור הקודם שפתחת נמחק,

אני רושם את ההודעה הזאת שוב, ואני מקווה שהיא בסדר מבחינת חוקי הפורום.

אני מוכר כרגע AUDI A6 2008, מנוע 2004, בגרסה המאובזרת ביותר לדגם זה שכוללת ריפודי עור, מערכת הפעלה מתקדמת,ושאר ירקות.

בתור חובב רכב ונהיגה הרכב זכה לטיפול הטוב ביותר אך ורק במוסך מורשה. לא חסכתי ממנו כלום.

הריג'קט היחיד לפי התנאים שרשמת: 60K קילומטר.

במידה ואתה מעוניין, צור קשר בהודעה פרטית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

318I - אני לא מבין על מה משלמים חוץ מסמל של ב.מ.וו.

אלפא 159 - נחמד, לא יותר. לא הייתי קונה אחת מהכסף שלי.

מאליבו LTZ - רכב מאוד מפנק ומאובזר. בזמנו כשהציעו לנו אותה ב-220K +- היא הייתה תמורה טובה לכסף, לא יודע בקשר להיום.

B4 3.0 חדשה - יצאה כבר כזאת!?

ביואיק - מעניין כמה ירידת ערך יש לה אחרי היציאה מהסוכנות...

S60 - מיושנת מידי.

קמארי - רק יבוא אישי.

* אישית הייתי ממליץ לך על A4 חדשה.

-עריכה-

אם אתה לא חייב רכב חדש, אז A6 בחירה עוד יותר טובה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה הלינק הזה קשור ?

הוא קשור כי באשכול אחד אתה מודיע שאבא שלך קנה אלפא 159,באשכול אחר אתה רוצה לשים לה טורבו,ופה אתה עושה סקר למרות שכביכול קנית כבר אלפא.

V5

פורסם
הוא קשור כי באשכול אחד אתה מודיע שאבא שלך קנה אלפא 159,באשכול אחר אתה רוצה לשים לה טורבו,ופה אתה עושה סקר למרות שכביכול קנית כבר אלפא.

קודם כל אבא שלי הזמין אלפא היא תגיע סוף מרץ - לקראת אפריל מאיטליה .

בינתיים אני בודק אם זה החלטה נבונה כי יש עדיין אפשרות לבטל .

אבא שלי קצת מעורער בנוגע להחלטה אז אני בודק עוד כיוונים .

ובנוגע לטורבו רק שאלתי אם זה אפשרי בכלל מי אמר שאני רוצה לעשות ?

פורסם

תשכח מטורבו על 2.2

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אלה מכוניות שונות באופיין.

אם לא תגיד מה אתה מצפה מהאוטו אי אפשר להמליץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוטודלתא (Autodelta) יעשו לך יופי של 2.2 טורבו וזה אפילו נתמך ע"י היצרן... כמובן שבמחיר של פרויקט אוטודלתא אתה יכול ישר למתוח את התקציב ולקנות את ה-1.8 TB.

מצד שני, לאבא הייתי ממליץ על המאליבו. למה? כי זה אוטו של "אבאים".

מצד שלישי אבא כבר הזמין אלפא, אז אולי אבא שלך הוא בכל זאת אחד שמבין עניין, ולאחד שמבין עניין - אין סיבה להסתכל על מכונית אחרת במחיר של ה-159 - היא פשוט הכי מהנה ונותנת את החבילה הכי שלמה במחיר שלה. אז שלא יתחרט.

(ועוד דבר - לא יפה להגיד על אבא שהוא "מעורער"...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

********* עריכת הנהלה ********

להבא נא להשתמש בפונט נורמלי מיושר לימין.

מהאופציות הבאות מה ההיתם לוקחים ?

1. Chevrolet Malibu LTZ
  2. BMW סדרה 3 (318i)
  3. AUDI A4
  4. Alfa Romeo 159
  5. Buick La-crosse
  6. Volvo S60
  7. Toyota Camry
  8. Subaro Impreza 3.0

תודה !

נסעתי על כולם מס' ימים (כל אחת) ואני יכול להמליץ לך בחום לבדוק את הסופרב. אתה תיהיה מופתה מאוד ממנה.

פורסם
נסעתי על כולם מס' ימים (כל אחת) ואני יכול להמליץ לך בחום לבדוק את הסופרב. אתה תיהיה מופתה מאוד ממנה.

אתה רוצה להגיד לי שמכל הרשימה הזאת הרכב הכי טוב שאני יכול למצוא זה סקודה ?

פורסם

בבטחון מלא וחשבתי להוציא עד 300,000 ש"ח על רכב. במקום זה חסכתי 120,000 ש"ח וקיבלתי רכב הכי מאובזר שיש וגם שיפרתי את תוכנת המנוע ובכלל אני מבסוט עד הגג.

ד"א עכשיו אני מזמין לחברה שלי S350 ומלבד חימום וקירור במושבים ו-300,000 ש"ח הבדל במחיר, אין הבדל ברכב מלבד הרושם שהוא עושה.

פורסם

כדאי לך לראות את הסקודה סופרב 1.8T. היא אולי עולה 180 לגירסה המאובזרת (בשפע), אבל היא ברמה של מכונית בעלות תג מחיר כפול ואף יותר מזה.

כל מה שצריך, זה להניח את הסטיגמות בצד, וללכת להתרשם.

וכמובן יש את סופרב 3.6, שגם נותנת תמורה טובה למחיר וגם יותר איבזור. (אם אני לא טועה- סביב ה265,000 ש"ח)

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...