Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות הרכבת ראש מנוע [205]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

בהנחה שניקנה ראש מנוע משופץ ובמצב חדש כולל הסעפות,

כמה ייקחו לי במוסך על הרכבת הראש בלבד?

רק להוציא את הישן ולהשים את החדש.

פורסם

מובן לי לחלוטין, מה עלות האטם עצמו? מכיוון שהראש שלי לא דפוק והמנוע לא מתחמם אבל יש נזילה מהאטם, ואם כבר מפרקים אז משפצים,

פשוט יש לי אופציה לרכוש ראש שכבר שופץ לגמרי, גומיות שסטומים והכול, ואז מה שנישאר זה להחליף את האטם ולהרכיב.

פורסם

תרכוש ידית מומנט ומד מעלות ותבצע לבד :lol:

אטם ראש נע בסביבות ה100 ש"ח לדעתי .

אל תשכח לעדכן בתמונות.

HONDA CIVIC LS

פורסם

תגיד כמה יעלה לך הראש המשופץ ?

ולמה שלא תשפץ את שלך ,הרי אתה לא יודע מה מצב הראש שאתה מרכיב ,יכול להיות שזו הפעם העשירית שהוא נחרט , וגילוח יתר גורם לצלצולים במנוע , לך תדע מה מצב מובילי שסתומים , אם הוא עבר יותר מדי חריטות החומר מתעייף ,וצפויות לך המון בעיות .

ולך תדע איזה סוג גומיות שמו לך .

אישית אני ממליץ לשפץ את הנוכחי שברשותך.

HONDA CIVIC LS

פורסם

החור מתעייף?:lol:

יותר נכון אתה תעלה את הקומפרסיה יותר מידי והמנוע יתחיל לצלצל.

חוץ מזה של הצדד של הראש בחלק שהוא שיושב על הבלוק יש בצד קנטים שאם הם נעלמו סימן שהראש נמוך מידי.

פורסם

יש לך אוליי הצעת מחיר נורמלית לשיפוץ?? כי במוסך שמוכר מאוד בפורום שמואד הומלץ לצרפתיות ביקשו ממני סכום של 2500 ש"ח, זה כ-רבע ממחירון הרכב, מוגזם בעליל.

את הראש שאני מתכנן לקנות אני יכול לקנות בסביבות ה600 ש"ח, בתוספת אטם חדש ועבודה אני יכול לסגור את העיניין ב1100-1200 שקל.

פורסם

600 שקל על ראש של 205?:shock:

אני מוכן למכור לך את כול ה4 שעומדים אצלי על המדף במחיר הזה :lol:

שיפוץ ראש ל205 במידה וצריך מילוי כללי יגיע מקסימום ל350-400 שקל ואם הראש יפה,באיזור ה250.

בוא נעשה את החישוב הזה.

ראש מנוע-350

סט אטמים איכותי של ROL-120

מים ירוקים-40

טרמוסטט-30

פלאגים-80

ניקוי רדיאטור-150

עבודה-500

באיזור ה1200 ש"ח ועשיתה ראש מנוע שיחזיק הרבה זמן.

אגב שהיתי ילד היתי סוגר ראשי מנוע של המכוניות שהיו לנו אז(פונטו,אונו,פורד פיאסטה וכו)בלי ידית מומנט אלא עם ידית כוח והראשים החזיקו יותר מכמה ראשים שמכונאים סגרו עם ידית מומנט.

סך הכול תסגור כמו שצריך ותאמין לי שלא חייב ידית מומנט

פורסם

איפה בדיוק אני עושה את זה ב1200 ש"ח. תן לי מוסך ואני ייסע אליו, למה כול מוסך שדיברתי איתו רצה מחירים מטורפים.

פורסם

לצערי אני לא מכיר מוסכים במרכז,אם אתה מוכן לבוא לחדרה תגיד ואני אשלח לך כמה טלפונים של אנשים.

פורסם

שמע במחירים כאלו שווה לי לנסוע לחדרה, הדלק הלוך-חזור +השיפוץ לא מגיע אפילו למה שדרשו ממני, אני ינסה מחר עוד כמה אופציות באזור מגוריי, אם אני ייתיאש אני ייתכתב איתך בהודעה פרטית (אם זה בסדר)

פורסם

אין בעיה,שיהיה בהצלחה בכול מקרה,ואם תתייאש עצה שלי עדיף לעשות לבד אם יש לך קצת ידע טכני וידיים טובות זה לא כול כך קשה.

• תוכן חדש...