Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כשאני משלב לראשון, אני מרגיש שהרכב לא הכי יציב, מעין רעידה כזאת לא מוסברת שמאוד מזכירה תרחיש של מנוע שהולך להכבות בזינוק בעלייה (רק שהוא לא נכבה) בלי גז מספיק.

כששמתי את הרכב במוסך (מורשה יבואן) אמנם לא דיווחתי על הבעיה למכונאי, אבל אחרי הטיפול שאלתי את המכונאי אם הוא שם לב לקפיצה הזאתי והוא אמר שהיא לא משמעותית ולא מרמזת על איזשהי בעיה.

מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ?

נ.ב. הבעיה היא לא רק כשאני מתחיל נסיעה בעליות (אם כי פחות בירידות), בנוסף היא לא מתרחשת כל הזמן ובייחוד אחרי כמה שעות (לפחות 5-6 שעות) שהמנוע דמם.

תודה :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי יש את אותה בעיה בC3 HDI שנת 2003 זה התחיל לבאס במיוחד כשהרמזור מתחלף לירוק ואם אני לא זהיר (נותן יותר גז) אז הרכב נכבה לי,המוסכניק שלי אמר שזה בגלל שהקלאצ לקראת סופו ואכן הקלאצ אצלי קשה ,אולי זאת הבעיה אצלך?

מחפש סיטרואן c3 HDI (דיזל ) שמורה

• תוכן חדש...