Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו 2003,(הרכב עבר 70000 ק"מ) ויום שישי בדרך לבילוי בזמן נסיעה בכביש מהיר פתאום נדלקה לי מנורת בקרת מנוע. הרכב המשיך לנוסע רגיל רק שהמנורה המשיכה לדלוק.

יום ראשון היייתי אצל רון שביצע סריקת תקלות, והופיעו 2 תקלות. לצערי לא רשמתי את הקודים המדויקים, אבל הראשונה הייתה catalyst efficiency below treshold, והשניה שמשהו לא בסדר עם החיישן מהירות מנוע (לא זוכר באנגלית מה היה רשום בדיוק) .

בכל אופן רון ביצע איפוס ונסעתי . עד היום נסעתי בערך 100 ק"מ אולי קצת יותר, והמנורה לא נדלקה שוב. מה אתם אומרים מה יכול לגרום לזה? יש סיכוי שזה יחזור?

עוד דבר אחד: יש לי ברכב מגבר. ביום בבוקר הכבל פלוס שלו השתחרר , והוא הפסיק לעבוד. ניתקתי את הפיוז שלו, החלפתי את הנעל כבל החזרתי את הפיוז וחיברתי בחזרה. לאחר מכן הייתי עם רכב דלוק בערך חצי שעה והמנורה לא דלקה. (נדלקה רק בערב כמו שכתבתי) . יש מצב שיש קשר?

תודה מראש לכל העוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

בסריקה נמצאו אצלך שתי תקלות בזיכרון ,

האחת -יעילות ממיר נמוכה ,נמדד דרך חיישן החמצן שאחרי הממיר

בדרך כלל תקלת אמת , קרי הממיר קצת עייף .

השניה -חיישן מהירות מנוע ה-G28 ,כאן מאחר ולא דיווחת לי

על הפסקות במשיכה של הרכב באמצע הנסיעה ולא על בעיות הנעה

אז נחכה ונראה מה יתפתח ,וזה נכון לגבי שני התקלות שנמצאו .

כמו שהצעתי לך ,איפוס ומעקב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עדיין אין בעיות הנעה, וגם אין הפסקות במשיכה. ממיר עייף? אחרי 70000 ק"מ? הגיוני?

יעילות ממיר נמוכה מדליקה את המנורה?

יש אפשרות לבדוק את יעילות הממיר? כמה זה אמור לעלות?

תודה מראש.

פורסם

יעילות ממיר נמוכה אכן מדליקה את נורת ה-CHECK ENGINE .

70,000 ק"מ זה טווח זמן קצת קצר מהרגיל להחלפת הממיר המקורי . אורך החיים של הממיר הקטליטי הוא דבר משתנה בהתאם לרכב , לטיפולים שנעשו (פלאגים ) ואיכות הדלק בה השתמשת . דלוק מהול יגרום לממיר להיגמר מהר יותר .

פורסם

איכות הדלק אין לי מושג, מה שמוכרים בתחנות. לא תמיד יוצא לי לתדלק בתחנה קבועה, ואני גם לא מאמין בזה. פלאגים הוחלפו לפי הוראות יצרן שנידמה לי שהם כל 30000 הרכב עבר טיפולים רק במוסך מורשה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זהו רכב שהיה אצלינו במשפחה מאז שיצא מהסוכנות. (היה של אבי) תמיד הייתי זה שבדק נוזלים וכל מני שטויות ולהגיד לך את האמת לא זכור לי שהיה מתישהו עודף שמן מנוע.

• תוכן חדש...