Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל רק שאתה לא יודע מה זה דריפטים לא כל פרחח שיודע לזרוק את הזנב יודע לעשות דריפט

אולי תספר לנו איך עושים דריפטים במכונית עם הנעה קדמית ?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לא הכי חכם לזרוק זנב ברכב עם הנעה קידמית ולאבד שליטה (בין עם הנדברייק,בין עם דרך אחרת).

יש לי חבר גאון שעשה זאת במגרש חנייה וכיסח לעצמו את המאזדה.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

עוד צעיר שמתלהב מהרכב של אביו,אם אפשר לקרוא לזה רכב.

אפשר לדעת מה מסמל ה-2 הצבעות מופנות כלפי מעלה?

אפשר הסבר טעון מהוא החיוך של חברך בצדה השמאלי של המכונית?

אפשר לדעת מה בכלל מה עשית?זה לא דרפיט זה תמונה של רכב מתוצרת מיצובשי.

פורסם
שום דריפט, הוא פשוט סובב את ההגה ימינה וערך את השאר בפוטושופ:lol:.

צחוק צחוק אבל זה באמת נראה כמו שתיארת.....

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם

אם כבר דריפט בהנעה קדמית, Scandinavian Flick..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אני טוען שכל מה שצריך זה אוטו מהליסינג

וביצים גדולות שבאות על חשבון שכל קטן.:roll:

אין לי מה להגיד אתם פשוט חבורה של אנשים קטנים, מעלים לכם תמונה קצת אוף טופיק עם רוח של קצת צחוק כל אחד פה מתחיל לשחק אותה קן בלוק, אתם יכולים כולכם להרגע, אין יודע יותר טוב מכוווולכם מה זה דריפטים אני יודע שזה לא דריפט ובסך הכל יצאה תמונה יפה שיצאה ממצלמה איכותית אז אני משתף אתכם וכל אחד פה מרים את האף יותר גבוה מה', אין ספק שהצלחתם לגרום לי לא לרצות לשתף פעם הבאה.

ולכל גאוני הדור, התמונה נלקחה ממצלמה Canon 1000D ולא נערכה מעולם, מי שרוצה שיאמין מי שלא- שיבושם לו.

לא ידעתי שאנשים פה כאלה פלצנים.

לא הכי חכם לזרוק זנב ברכב עם הנעה קידמית ולאבד שליטה (בין עם הנדברייק,בין עם דרך אחרת).

יש לי חבר גאון שעשה זאת במגרש חנייה וכיסח לעצמו את המאזדה.

ולעומת החבר הגאון שלך זה נעשה במגרש החלקה רטוב...

פורסם

התמונה משעשעת, panning חביב, חבל על החיתוך מימין, כמו גם על השרוף באותו המקום, אם כי ברור מהתמונה כי הטוח הדינמי הנדרש בעייתי, בשל תנאי התאורה, בה צד אחד מאור, והצד השני מוצל.

אה, כן... להבא, בבקשה, לכתוב משפטים יותר קצרים, ולא משפט אחד ארוך, מופרד בפסיקים, כי קשה כך לקרוא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
התמונה משעשעת, panning חביב, חבל על החיתוך מימין, כמו גם על השרוף באותו המקום, אם כי ברור מהתמונה כי הטוח הדינמי הנדרש בעייתי, בשל תנאי התאורה, בה צד אחד מאור, והצד השני מוצל.

אה, כן... להבא, בבקשה, לכתוב משפטים יותר קצרים, ולא משפט אחד ארוך, מופרד בפסיקים, כי קשה כך לקרוא.

באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר העריכה היחידה היתה למחוק את המספר.

למה אתה חושב שאני רוצה לספר לכם סיפורים אני לא מכיר אף אחד ולא סופר פה אף אחד לא מחפש אצלכם כבוד ולא כלום אז די להיות חכמולוגים מספיק. התמונה לא ערוכה!

מי שלא מאמין שישמור את זה לעצמו בבקשה.

פורסם

אני כתבתי שהתמונה ערוכה?

כתבת שפירסמת תמונה, הגבתי לנושא הצילום, ובאופן די חיובי, אני חושב...

ואתה לא קובע מי ישמור מה לעצמו, אז תרגיע את עצמך מהר ותפסיק לחלק הוראות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...