Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש אתר נתונים א-מ-י-נ-י-ם על אופנועים....

בבקשה תנו לי מה שיש לכם.

אני מחפש בעיקר האצות, מהירויות סופיות וכוח (כ"ס , מומנט).

תודה מראש למי שיעזור לי.

אלעד.

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש אתר נתונים א-מ-י-נ-י-ם על אופנועים....

בבקשה תנו לי מה שיש לכם.

אני מחפש בעיקר האצות, מהירויות סופיות וכוח (כ"ס , מומנט).

תודה מראש למי שיעזור לי.

אלעד.

http://www.bikez.com/

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

polar, מי כמונו הישראלים יודע שה-500, כמו כמה אחרים, הוא בסה"כ XT600 מוקטן נפח במיוחד לשווקים מסויימים.

אותו הדבר עם אלף ואחת גירסאות 250\400 לאופנועים שונים ומשונים שנימכרים ביפן בלבד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני יודע, אבל עדיין, היתי רוצה לקבל נתוני הספק על המנוע שלי.

זה לא מי יודע מה חשוב.

מה שכן חשוב, ואת זה אפילו אין ל XT600 זה ספר טיפולים לשנות ה 90 המאוחרות.

תגיד לי שהספר שניגמר בשנת 91 מספיק טוב? אולי, אבל אולי אולי יש איזה משהו שונה? ואת זה למדתי בתחום מוטורי אחר, על ספרים בהפרש של שנה שנתיים.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

• תוכן חדש...