Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ תקציב 200-250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות הינה בין:

ג'ייפ קומפס

גרנד ויטרה

טויוטה ראב4

הונדה CRV

ניסן קשקאי

כאשר המוטיב המוביל נוחות מכיון שאני הרבה שעות ברכב, שקט בתא הנוסעים מכיוון שהרבה שיחות טלפון,

שמירת ערך הרכב, נסיעה ''חלקה''

אני עובר מ C5 לגי'פ כמובן לא מצפה לאותה הנוחות אבל כמה שיותר טוב.

אם יש לכם הצעות לעוד רכבים אשמח לקבל.

תודה

פורסם

הג'יפ קומפאס נחות משמעותית משאר המתמודדים בכל הסעיפים.

לי יש הכי הרבה ניסיון עם ההונדה והוא רכב מאוד נעים לנסיעה. מבחינת נוחות הוא ממש לא C5 אבל המושבים שלו נעימים והוא מאוד מרווח ומבודד יחסית מרעשים חיצוניים. הנהיגה בו היא הכי "פרייבטית". שים לב שהוצג לאחרונה דגם חדש והוא אמור להגיע ארצה בקרוב.

תוסיף לרשימה שלך גם את מיצובישי אאוטלנדר שהוא רכב מאוד נעים וגם מציע אופציה ל-7 מושבים וגם את פולקסוואגן טיגואן.

בסביבת המחיר הזו ניתן למצוא גם את יונדאי סנטה פה וקיה סורנטו החדש בארץ שהם גדולים יותר ומיועדים מראש ל-7 נוסעים אמיתיים ולא ל-2 ילדים במושב האחורי.

בהצלחה ושבוע טוב!

פורסם

אז כך, ראשית תודה.

קלעת לדעתם של גדולים - הרבה חברים ששוחחתי איתם המליצו לי על ההונדה.

ההתלבטות הינה המחיר הגבוהה מגיע ל 250K ''על הכביש''.

מחר (ראשון) יש לי נסיעת מבחן.

אופצייה נוספת שהועלתה הינה הניסן , יש דעות עליו ?

תודה.

פורסם

מחיר ההונדה מתחיל בכ-194 שקלים לדגם הקומפורט. הדגם המשתלם ביותר לדעתי הוא הספורט שמציע את כל הציוד ההכרחי והנדרש במחיר של 224 אלף שקלים בלי ציוד מיותר.

הניסאן שמתחרה בכלים האלה הוא האקס טרייל שמתחת לעיצוב הפחות נראה בחבורה מציע יכולת שטח טובה יותר ומרווח טוב והוא מכוון לאלה שמחפשים את הפוזה המסוקסת יותר או לחלופין לאנשים שבאמת מתכוונים להוריד אותו לשטח.

הקשקאי קטן יותר וממוצב נמוך יותר גם מבחינת מחיר. רכב טוב ונעים מאוד, אני אישית לא מאוד מחבב את הגיר הרציף שלו ובכדי לקבל אבזור והנעה כפולה צריך לפתוח את הארנק.

פורסם

מדוע לא לקחת בחשבון גם את :

המיצובישי אאוטלנדר

סובארו פורסטר

אני מניח שתוכל לקבל מחיר אטרקטיבי על הסורנטו ה"ישן" מהסוכנות מכיוון שנכנס דגם חדש או אולי אפילו לבצע נסיעת מבחן על החדש ולהתרשם ממנו במידה וייכנס לתקציבך.

הקשקאי נהדר אך לא ייענה על הצרכים שהעלית

פורסם

לא אוהב את הסוברו , נראה לי אוטו ''קרטון'' עם נוחות ישיבה גרוע מאוד.

זה אחד המרכיבים החשובים מכיוון שאני הרבה שעות ברכב.

לגבי הניסן ,נכון, אני לא הולך עליו.

נראה לי שלבסוף אלך על ההונדה למרות המחיר שלה מכיוון שהנוחות טובה וגם אין רעשים

בחלל הרכב, חשוב מכיוון שיש לי הרבה שעות טלפון מתוך הרכב.

פורסם

בתקציב שאתה מציין מעלה ישנם מכוניות סאלון הרבה יותר נוחות וחסכוניות מאשר גייפ.

לטעמי האישי מלבד פוזה , הגייפ נופל בכל קטגוריה מרכב סלון מקביל לו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...