Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש משהו שמעניק הרבה בטחון בידיעה שהפוטנציאל קיים תחת שליטתך,גם אם לא תעשה בו שימוש כלל.

ראה לדוגמא את כמות מחזיקי רשיון הנשק.

פוטנציאל? ..סבבה..אבל למה למשל אופנוענים מנצלים את אותו פוטנציאל ואותם נהגים...לא?!

אתה חושב שאתה מנצל את הפוטנציאל בכל נסיעה????

אני לא מבין למה אופנועני כביש לא מורידים ברך בכל סיבוב ולמה אופנועני שטח נוסעים בכביש!!!!

אם יש למישהו פורשה זה לא אומר שכל היום הוא צריך לנסוע בפול גז...וזה גם לא אומר שאם הוא רואה מישהו עם איזה אופנוע הוא חייב להוכיח לו שהוא יותר חזק...

הההמממ....הההמממ... |אייקון של כRוב מכחכח בגרון| ...הההמממ...

כשהיו לי את הבנדיט או את ה-FZR600R - רכבתי עליהם, בקטעים שאיפשרו כמובן, במהירות המקסימלית לאותו מקום ובאותם משתנים (קרי: פולגז)

עכשיו יש לי קטנוע שמנוצל עד הפסיק האחרון בעבור השימוש שעבורו הוא יועד (קרי: שימוש יומיומי אינטנסיבי)

כנ"ל גם לגבי הסופרמוטו - נרכש למטרות אספקת פאן ואדרנלין ועושה את זה בדיוק (ורק את זה) מדי סוף שבוע.

גבר גבר....

המשאית עם המדליות בדרך.

פורסם

:?

מה הבעיה?

לא מדובר על משהו ייחודי עבורי. כל רוכב אופנוע ספורט שאני מכיר, נוהג כך (ואף יותר) - לא הייתה כאן שום מטרה "להשוויץ" או "להרשים", פשוט מדובר בציון עובדה.

למיטב זכרוני, גם הנשיא שהבנדיט 1200 הינו אופנועו הראשון מעל 500 סמ"ק, הודה אחרי חודשיים של רכיבה, שהוא במוד "פולגז, בכל קטע פתוח...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מה הבעיה?

לא מדובר על משהו ייחודי עבורי. כל רוכב אופנוע ספורט שאני מכיר, נוהג כך (ואף יותר) - לא הייתה כאן שום מטרה "להשוויץ" או "להרשים", פשוט מדובר בציון עובדה.

למיטב זכרוני, גם הנשיא שהבנדיט 1200 הינו אופנועו הראשון מעל 500 סמ"ק, הודה אחרי חודשיים של רכיבה, שהוא במוד "פולגז, בכל קטע פתוח...

אין ספק, תן לי כביש פתוח...והבננה ממריאה קדימה....כיף עם זה...תענוג...חויה רוחנית..משתין על כולם....

ובבקשה תחנה את המשאית עם הצל"שים שלי ליד השער..שיהיה לי יותר נוח להכניס אותם למישרד.

8)

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לא תמיד. :lol:

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
911

:multi::inlove:

911...911...אבל 150? :?

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

זה מתחיל להראות כמו שרשור הקאסטומים, רק הפוך - למה מישהו קונה מכונה, אם הוא לא מדגדג את הפוטנציאל שלה?

כיוון שמדובר פה בישראל, בה רוב לקוחות הפאג'רואים קונים ג'יפ ב300000 'כדי שיהיה נוח לעלות מדרכות', הסיבה היחידה לקנות פורש היא...

כי אתה יכול.

ולא בזאבי שך' להסתובב במאזדה.

הלוואי עלי.

אה וכרובי - הסרטון בעריכה. (נגיע ל3, אולי 4 דקות.)

שפיצר רואה מצלמה, ומשתגע.

פורסם
זה מתחיל להראות כמו שרשור הקאסטומים, רק הפוך - למה מישהו קונה מכונה, אם הוא לא מדגדג את הפוטנציאל שלה?

כיוון שמדובר פה בישראל, בה רוב לקוחות הפאג'רואים קונים ג'יפ ב300000 'כדי שיהיה נוח לעלות מדרכות', הסיבה היחידה לקנות פורש היא...

כי אתה יכול.

הלוואי עלי.

ניראה לי שהנשיא עושה דברים עם המאזדה דמיו ..שההוא עם הפורשה לא היה מעיז לעשות. :lol:

פורסם

אני יודע שזה אולי לאו דווקא קולע לרעיון של השרשור, אבל אפשר לחשוב על זה כך:

עם אופנוע, רובנו ככולנו ביום-יום נוסעים באופן יחסית קיצוני, מנצלים אותו ברמה גבוהה מאוד וכו'...

עם מכונית זה הרבה יותר קשה לעשות את זה ביום-יום, אני מניח שבעיקר בגלל כמות התנועה בכבישים...

ואז עוד יותר עולה השאלה למה אותם אנשים לא לוקחים את המכוניות ספורט-יוקרה לנסיעות סוף-שבוע...

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

כי אתה יכול.

הלוואי עלי.

8)

שלח במייל - אולי נציב אותו בפול גז...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...