Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנשיא חזר לו מטיול רכיבה קצרצר, אח שם לב לתופעה מדאיגה בארצנו...

ישנן הרבה מכוניות ספורטיביות, נוצצות וידועות כבעלות עוצמה אשר מסתובבות בכבישים

אבל ..משום מה....הן פשוט לא זזות...

כן, היום לנשיא יצא לעקוף פורשה חדישה ,מרצדס ספורטיבית משהו שתי מושבים ועוד ועוד

.בימים כתיקונם, אותן רכבים היו יכולים להשפיל את הנשיא וליגרום לו לתהות אם הוא עומד במקום, אבל לא.

ופה עולה השאלה/ דיון.

אופנוענים קונים אופנוע בעיקר ביגלל היכולת שלו (מדובר על הצד הספורטיבי) ומגיעים למצב של ניצול כמעט מקסימלי של הכלי (מבחינת אחיזה/מנוע וכו')

אבל אותם נהגי מכוניות, קונים את הרכבים האלה ולא מגיעים למצבים הכמעט מקסימלים שלהן

ובעיקר מסתפקים ב"תראו..תראו ...איזה אוטו יש לי ..יפה..אה?"

לא שיש לי בעיה עם זה..הנשיא אוהב רכבים יפים..אין ספק, אבל מדוע נהגי פחיות לא יוצאים למשל בימי שבת לנסיעות "קיצוניות" ולא"מנהלתיות" ?

נניח..למה הם לא נוסעים לכביש עם סיבובים (כמו שאופנוענים עושים...כביש הצפון אולי)..בשביל לבדוק אחיזה..והאצות..וכו' ?

ושלא תגידו להכבישים היום היו עמוסים...אבל שאני עולה על איילון,,,ולידי נוסעת פושה חדישה (עם כוסית בלונדינית ליד הבחור שנוהג)..כן..אני מצפה שיתנו "פייט"....

ועוד שאלה...

אם לאותם נהגים..היו נותנים..את אותו רכב..אותה צורה..אותה אמינות..אבל ..עם מנוע רגיל..האם הם היו קונים אותו..או שעדיין היו קונים את האמיתי..למרות..שהם ..מרצון..לא מנסים להגיע ליכולת שלו.

(ונא לא לבוא ולהגיד שהם מתחירם בלילה..בכל מיני מקומות..זה גם אופנוענים עושים)

בקיצר..מקווה שהייתי מובן....מצפה להארות..ואולי הנשיא טועה...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לא שמחירו של אופנוע ספורט 600/1000 הוא זול, אבל מכונית ספורט כדוגמת פורשה/מרצדס יקרה מאוד.לעיתים מיליון וצפונה,לדוגמאות שציינת.

הסיכוי שלמישהו יהיו גם כאלה סכומים וגם אהבה לספורט המוטורי הם קטנים.לרוב בעלי המכוניות הללו קנו אותן כסמל סטטוס ונוסעים בהן רק לעיתים רחוקות בהתאם ליעודן.

יוצאי דופן הם ילדי העשירים ("אבא קנה לי אוטו...") שמשתמשים בהם ל"רייסים" לא חוקים אך אינם מתקרבים לכבישים טכניים בהם צריך לדעת לנהוג.

אני יודע על מספר בעלי פורשה (אפילו משופרות...) שמשמשמים ברכב בהתאם ליעודו אך מספרם מבין כל בעלי הפורשה (כל העשרה... :lol: )הוא קטן.

נהגים ספורטיבים תמצא בשעות מוקדמות/מאוחרות נוהגים מהר בכבישים ספציפיים אך לרוב במכוניות הרבה יותר זולות- אימפרזות,106 ראלי או גי.טי.אי וכדומה.

ועוד דבר קטן-במידה והייתי נוסע באיילון בפורשה עם בלונדינית בלונדינית פצצתית במושה לידי,שום אופנוע ספורט בנתיב ליד לא היה מעניין אותי.הייתי עוסק בכיוונים אחרים לגמרי... :multi:

פורסם

הנשיא צודק, אני גם לא מבין את האנשים האלו, אולי לנהוג במשהו חזק עושה להם את זה , למרות שיש פורש בארץ שנתנה בראש ל R1 ,זה עדיין לא משנה.

אני בטוח שאם תנסה לעקוף איזה אמפרזה טורבו עם נהג שאוהב לנהוג, הוא ייתן לך פייט.

יום טוב.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
ועוד דבר קטן-במידה והייתי נוסע באיילון בפורשה עם בלונדינית בלונדינית פצצתית במושה לידי,שום אופנוע ספורט בנתיב ליד לא היה מעניין אותי.הייתי עוסק בכיוונים אחרים לגמרי... :multi:

רק דבר אחד..שנסעתי לצידם..הבלונדינית הסתכלה על האופנוע...חחחח... :lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כן נשיא , היא חשבה מי זה הדביל עם הטוסטוס שעושה כל כך הרבה רעש :) ( בחברות :) )

ואכן ... אם מסתכלים על אותו איזור המחירים ההשוואה שלך היא ממש ממש לא נכונה. רוב האנשים שמחזיקים את המכוניות האילו מדברים בספירות מחיר אחרות לגמרי.

אם היית בא ו"מתגרה" ברכב ספורטיבי בספירת מחירים שלך תיהיה בטוח שהיית מקבל איזה פייט משעשע לאחר צהריים.

או זה ...

או שנהגי פחיות בכל זאת קצת פחות משועממים מרוכבי האופנועים בארץ ....

ובנוגע לכבישים טכנים.

זה בסדר ... אנחנו מבקרים שם ... זה שאנחנו לא הולכים ברחוב וצועקים "מי בא לנס הרים להתגרזן על הסיבובים " לא אומר שאנחנו לא שם בשעות ובימים לא קונבנציונלים

( אתה יודע קצת יותר קשה לעקוף עם אוטו בכזה כביש או באשתאול וכאלה)

בכל אופן

אני זזתי לישון.

המשך יום מהנה ....

ליביו ... שאם אופנוע יעשה רעש ליד האוטו שלו ישקול בחיוב את העינין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הרבה פעמים יצא לי לחלוף על פני רכב שיכול להראות לי איך הקליאו החמודה שלי נוסעת ברוורס (כשאני בהילוך חמישי 7.2Kסל"ד), ולא קרה כלום :wink:

אבל דווקא לפני כמה ימים הפתיע אותי אחד כזה -

אני משייט לי ברוגע על 160-200 בשעות הבוקר (לילה) המוקדמות, חולף על פני מכוניות אחדות שעל הכביש עד שלפני אני רואה אותה, מרצדס CL500 חדשה (1.1+ מיליון).

האטתי ל- 140~ כדי לוודא את מה שראיתי מרחוק, ואכן זו הייתה היא משייטת לה על 140~ ברוגע כשבפנים רק הנהג, האצתי חזרה ל- 190 תוך כדי שאני רואה את פנסי הקסנון שלה מתרחקים במראה עזבתי את המראה להתמקד קדימה ועוד לא הספקתי לחזור למראה כבר חולף לידי טיל כסוף ונעלם באופק, זה לא היה אופנוע...

אם הייתי עם הוולבו זה היה אחרת... :twisted:

Finger's gonna kill me.

פורסם

ליביור, כבוד הנשיא מתכוון למכוניות רציניות, לא הפיג'ו למיניהן...

גם אני הייתי מנצל את יום שבת לנסיעות "קיצוניות" וספורטיביות יותר, אבל לא נהגתי בשום דבר יקר יותר מדי.

אני מסכים עם מי שאמר שככל הנראה החבר'ה שקונים את המכוניות הללו קונים אותן בשביל הסטטוס והתשוקה המוטורית לא ממש קיימת אצלהם. אצל רובם לפחות...

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

יש משהו שמעניק הרבה בטחון בידיעה שהפוטנציאל קיים תחת שליטתך,גם אם לא תעשה בו שימוש כלל.

ראה לדוגמא את כמות מחזיקי רשיון הנשק.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
יש משהו שמעניק הרבה בטחון בידיעה שהפוטנציאל קיים תחת שליטתך,גם אם לא תעשה בו שימוש כלל.

פוטנציאל? ..סבבה..אבל למה למשל אופנוענים מנצלים את אותו פוטנציאל ואותם נהגים...לא?!

פורסם

פוטנציאל? ..סבבה..אבל למה למשל אופנוענים מנצלים את אותו פוטנציאל ואותם נהגים...לא?!

אתה חושב שאתה מנצל את הפוטנציאל בכל נסיעה????

אני לא מבין למה אופנועני כביש לא מורידים ברך בכל סיבוב ולמה אופנועני שטח נוסעים בכביש!!!!

אם יש למישהו פורשה זה לא אומר שכל היום הוא צריך לנסוע בפול גז...וזה גם לא אומר שאם הוא רואה מישהו עם איזה אופנוע הוא חייב להוכיח לו שהוא יותר חזק...

פורסם

אני לא מבין למה אופנועני כביש לא מורידים ברך בכל סיבוב ולמה אופנועני שטח נוסעים בכביש!!!!

אם יש למישהו פורשה זה לא אומר שכל היום הוא צריך לנסוע בפול גז...וזה גם לא אומר שאם הוא רואה מישהו עם איזה אופנוע הוא חייב להוכיח לו שהוא יותר חזק...

אני לא מדבר על היום ספציפית, אני לא מדבר על הוכחת מי יותר חזק, אני לא מדבר על נסיעות לעבודה ביום יום...

רק שואל...נניח..סופי שובע...כבישים פנויים (כמו היום....לא תמיד)...האם יש מצבים שאותם בעלי רכבים אומרים.."וואלה...בוא ניסע היום לכביש XYZ..יש שם אחלה סיבובים ופניות"?

פורסם

בידר , אז זהו שאני לא מסכים ... מבחינתי מישהו בגיל שלי עם אופנוע ב40 אלף ש"ח ( וזה הרבה אם לא המון ... ) מקביל לגמרי לי עם רכב ב40 אלף ... שיכול לבייש ( אמנם לא מהמקום ... אבל 50-150 ) יותר אופנועים מהצפוי ...

ןלזה התיחסתי ... שהנשיא לא עושה את ההשוואה הנכונה.

מה שאתה אמרת מוסכם עלי לגמרי.

Then dying is forgetting

פורסם
בידר , אז זהו שאני לא מסכים ... מבחינתי מישהו בגיל שלי עם אופנוע ב40 אלף ש"ח ( וזה הרבה אם לא המון ... ) מקביל לגמרי לי עם רכב ב40 אלף ... שיכול לבייש ( אמנם לא מהמקום ... אבל 50-150 ) יותר אופנועים מהצפוי ...

ןלזה התיחסתי ... שהנשיא לא עושה את ההשוואה הנכונה.

מה שאתה אמרת מוסכם עלי לגמרי.

הפ הפ הפ ....

אני מדבר על השיא ...מול השיא....לא מחיר מול מחיר..

זאת אומרת..אופנוען קונה את נאופנוע הכי חזק שהוא מעוניין בו מול נהג שקונה את הרכב הכי חזק ..

ז"א...לא סכום מול סכום...כי מחיר של אופנוע מיסתכם בערב במחיר של טיוטה ממוצעת עם חלונות חשמל.

או אם ליהיות יותר..ממקודים אולי..בוא נדבר על פורשה מול .אנא ערף..R1...יש?

פורסם

אין ספק

רוב נהגי הפורשים קוני את האוטו בשביל הפוזה וסמל הסטטוס שהוא מיצג.

אתה צריך גם לזכור שאופנוע הוא עדיין איך שלא תסובב את זה כלי הרבה יותר קיצוני והרבה פחות יום יומי מאשר הפורש הנוחה עם המיזוג , מושבי העור בקרת האקלים וכו וכו..

Then dying is forgetting

פורסם

הההמממ....הההמממ... |אייקון של כRוב מכחכח בגרון| ...הההמממ...

כשהיו לי את הבנדיט או את ה-FZR600R - רכבתי עליהם, בקטעים שאיפשרו כמובן, במהירות המקסימלית לאותו מקום ובאותם משתנים (קרי: פולגז)

עכשיו יש לי קטנוע שמנוצל עד הפסיק האחרון בעבור השימוש שעבורו הוא יועד (קרי: שימוש יומיומי אינטנסיבי)

כנ"ל גם לגבי הסופרמוטו - נרכש למטרות אספקת פאן ואדרנלין ועושה את זה בדיוק (ורק את זה) מדי סוף שבוע.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...