Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין בוחר סאב,:?

וחשבתי לכיוון של IDMAX 10

יש שני דגמים -D2 עם שני סלילים של 2 אוהם (חיבור של 1 או 4 אוהם)

D4V3 שהוא שני סלילים של 4 אוהם (חיבור של 2 או 8 אוהם)

אני הולך להגביר את הסאב עם סלסטרה FA2150X שנותן בגישור 620WRMS ב4 אוהם 740 ב 2 אוהם

חשבתי ללכת על D4V3,לחבר אותו ב 2 אוהם-בגלל שהסאב הנ"ל דורש נפח תיבה קטן יותר מהשני

האם המגבר שלי יספיק לסאב? כי הסאב דורש 1000WRMS

הדגש הוא לא על העוצמה,אלה שליטה באלמנט

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לא היה לי ניסיון עם הסאב הזה , מתגובות של הרבה אנשים עם הסאב הנ"ל הם אומרים שהסאב ממש לו דורש 1000W , הוא גם עובד יפה מאוד עם 350.

עם שליטה ודיוק חשובים לך מאשר עוצמה , תחבר עם הסאב ב4 אוהם , ההבדל אצלך בין 2 אוהם ל4 אוהם הוא 120W זה לא משהו שתרגיש בכלל.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

העוצמה של המגבר קובעת שליטה על הסאב יותר מהתנגדות לא? אם יש סאב של 1000וואט ומגבר של 620וואט ב4 אום לעומת מגבר של 1200וואט ב1 אום, לא עדיף גיין נמוך ב1 אום מאשר גיין ממש גבוה ב4 אום? אני שואל את החבריה שמבינים יותר ממני בנושא

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במקרה שלו המגבר מספק 620W בגישור ב4 אוהם , שזה מספיק בהחלט ברכב עם מערכת חשמל סטנדרטית וגם ספציפית לסאב הזה שלא דורש את כל ההספק שהוא יכול לספוג.

הבחור מחפש דיוק ושליטה על פני כוח ואגרסיביות , גישור ב4 אוהם יתן לו את התוצאה הטובה ביותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
העוצמה של המגבר קובעת שליטה על הסאב יותר מהתנגדות לא? אם יש סאב של 1000וואט ומגבר של 620וואט ב4 אום לעומת מגבר של 1200וואט ב1 אום, לא עדיף גיין נמוך ב1 אום מאשר גיין ממש גבוה ב4 אום? אני שואל את החבריה שמבינים יותר ממני בנושא

אני לא חושב שגיין במקסימום יהיה בעיה (ואני ממש לא רוצה וגם לא יכול לעבוד ב1 אוהם-זה לא הכיוון אצלי,אני מוכן להיתפשר על 2 אוהם רק בגלל חיסכון במקום)

ובקשר ל2 אוהם או 4,אז הדגם של שני סלילים של 2 אוהם (4 סופי) צריך תיבה אתומה של לפחות 31 ליטר

לאומת זאת הדגם של שני סלילים של 4 אוהם (2 סופי) צריך תיבה מינימום 17 ליטר

ואני כבר כמה חודשים מחפש את הסאב עם תיבה קטנה,לכן זה מאוד קריטי מבחינתי

בכל מקרה,כנראה ביום שישי אני רוצה לקפוץ לליאור מולטימדיה,לראת ולהיתרשם מהסאבים

והייתי רוצה לשמוע מאנשים שהיה להם את IDMAX,איך הם הגבירו אותו,ואיך הסאב הגיב להגברות שונות

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

דיברת על שליטה טובה על הסאב. יש לך מגבר שמספק רק 62 אחוז ממה שמוצהר הסאב (10 אינץ בתיבה אטומה קטנה) ואתה חושב שבגיין גבוה לא תהיה לך בעיה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תהיה בעיה?

יש סאבים שעובדים יפה עם הספק נמוך מהמוצהר,ויש כאלו שצריכים לקבל את המקסימום

לאיזה קטגוריה שייך IDMAX?

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם
לא היה לי ניסיון עם הסאב הזה , מתגובות של הרבה אנשים עם הסאב הנ"ל הם אומרים שהסאב ממש לו דורש 1000W , הוא גם עובד יפה מאוד עם 350.

עם שליטה ודיוק חשובים לך מאשר עוצמה , תחבר עם הסאב ב4 אוהם , ההבדל אצלך בין 2 אוהם ל4 אוהם הוא 120W זה לא משהו שתרגיש בכלל.

1+

סאב הזה רגיש להתנגדות. בשביל שליטה מלאה בסאב רצוי 4 הום.

חוץ מזה, בחיבור טורי סאב יותר מדוייק כך שיש איזון מוחלט בסלילים, מאשר חיבור מקביל.

פורסם

לגבי ה IDMAX -

בהחלט לא צריך להתקרב לנתון של 1000 RMS על מנת לקבל את הביצועים ממנו.

לגבי ההספקים - מספיק לסאב הזה גם 600 וואט על מנת לתפקד מצוין , לא צריך יותר מזה אבל צריך שזה יהיה 600 וואט טובים - ראיתי מקרים של מגברים (לא פשוטים) שנתנו 650 וואט ולא הצליחו להסתדר עם הסאב וראיתי כאלו שנותנים 500 ושלטו בסאב בצורה אבסולוטית , כך שזה מאוד תלוי איזה מגבר עומד מאחורי ההספקים . היות ואני לא מכיר מספיק את הסלסטרה הנל אני לא יכול להמליץ ספציפית , אם כי אני מאמין שחיבור ב 4 אוהם אכן יספיק ויניב תוצאות טובות מאוד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קניתי אותו!

אחרי תקופה של 3 חודשים בלי סאב,סוף סוף קניתי IDMAX 10 V4

הדגם של שני סלילים של 4 אוהם,יחובר ב2 אוהם

את הסאב קניתי ישירות מהיבואן,ליאור מולטימדיה בחיפה,שד"א אנשים מאוד נחמדים ועוזרים (הייתי פעם ראשונה אצלהם)

כרגע הסאב בבית,מחכה לתיבה,שאני אמור להביא שבוע הבא.

קניתי את הדגם הזה בגלל שהייתי חייב להיתפשר על המקום,שתופסת התיבה,ובדגם הנ"ל התיבה קטנה משמעותי מהגדם V2

אז תודה לכל מי שהגיב,מאוד עזרתם לי!

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם
קניתי אותו!

אחרי תקופה של 3 חודשים בלי סאב,סוף סוף קניתי IDMAX 10 V4

הדגם של שני סלילים של 4 אוהם,יחובר ב2 אוהם

את הסאב קניתי ישירות מהיבואן,ליאור מולטימדיה בחיפה,שד"א אנשים מאוד נחמדים ועוזרים (הייתי פעם ראשונה אצלהם)

כרגע הסאב בבית,מחכה לתיבה,שאני אמור להביא שבוע הבא.

קניתי את הדגם הזה בגלל שהייתי חייב להיתפשר על המקום,שתופסת התיבה,ובדגם הנ"ל התיבה קטנה משמעותי מהגדם V2

אז תודה לכל מי שהגיב,מאוד עזרתם לי!

מזל טוב :) , קנייה טובה עשית.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...