Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מתחיל ללמוד בקרוב במכללת אריאל , הרחוקה כ 45 ק"מ מבייתי, ואני מעוניין לקנות אוטו, שישמש בעיקר לנסיעה הלוך ושוב למכללה

המאפיינים העיקריים שלי בקניה הם: שנה - מעל 2002 קילומטרז' נמוך וצריכת דלק נמוכה. עם עדיפות לאוטומט ( על הדרך, אם למשהו יש ממש כוח להסביר מה עדיף מבחינת צריכת דלק - ידני או אוטומט - זה מאד יועיל ) , וזהו, כל שאר המאפיינים שוליים

אין לי ממש מושג לגבי סוגי הרכבים והייחוד של כל אחד ופה אני זקוק לעזרתכם

אודה מאד להמלצות לגבי סוגי רכב המתאימים לתיאור שצייניתי מעלה , ואם יתווסף לזה דעה אישית מתוך נסיון זה יהיה מעולה

התקציב המשוער הוא 30-35K

תודה רבה רבה מראש לעונים

אבישי

פורסם

רכב ידני יהיה מעט יותר חסכוני בדלק מרכב אוטומטי. אם זה שיקול משמעותי עבורך, לך על רכב ידני.

יש לא מעט רכבים שיכולים להתאים, השאלה היא מה פחות או יותר אתה מחפש כי לא ממש ציינת דרישות או ציפיות מהרכב החדש שאתה מעוניין לרכוש. שנתון גבוה ככל האפשר וקילומטראז' נמוך אלו דברים שכל רוכש רכב משומש חולם עליהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום ותודה על ההתייחסות.

לגבי מה אני מחפש אני לא ממש יודע להגדיר, רכב קטן, שמותאם לנסיעות ארוכות מבחינת צריכת דלק, יד שניה

ו... זהו מבחינת העדפות

כעת נכנס הענין של ההמלצות

שוב תודה מראש

אבישי

• תוכן חדש...