Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות יאריס רובוטית חדשה 2010 (מסתדר עם הגיר הרובוטי).

בכוונתי להחזיק אותה כ-5 שנים.

החשש שלי הוא שכשאמכור אפסיד כסף כתוצאה מירידת ערך(כתוצאה מכך שליאריס יש גיר רובוטית אאלץ למכור במחיר לא כלכלי ביחס לרכב אחר שהייתי רוכש).

אשמח לקבל חוות דעת ממי שקנה את הרכב או ממי שלא קנה בגלל סיבה זו או מישהו שמתמצא.

בתודה,

תילתן

פורסם

רכב הוא ההפך הגמור מהשקעה, אם אתה מחפש השקעה לטווח ארוך, רכב אינו אפיק כדאי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מניח שב2015 כל הרכבים בעלי גיר רובוטי יימכרי עם תיבת הילוכים כפולת מצמד ולפיכך הגיר הרובוטי שקיים היום ביאריס לא יהיה רלוונטי יותר. ירידת הערך תהיה בהתאם.

פורסם
אני מניח שב2015 כל הרכבים בעלי גיר רובוטי יימכרי עם תיבת הילוכים כפולת מצמד ולפיכך הגיר הרובוטי שקיים היום ביאריס לא יהיה רלוונטי יותר. ירידת הערך תהיה בהתאם.

ואני מניח שב2015 כל הרכבים יימכרו עם מנועים חשמליים ולפיכך מנועי דלק שקיימים היום לא יהיו רלוונטיים יותר. ירידת הערך תהיה בהתאם. :lol:

פורסם

אני בעלים של יאריס רובוטית שנת 2009.אני לא חושב שתהיה ירידת ערך דרסטית.

אני יודע שב2011 ייתכן ותיכנס יאריס היברידית.אני יודע שטויוטה עכשיו מתכננים אותה בשלבי פיתוח סופיים.

הנה הלינק על הביקורת שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=299794

פורסם

אם הרכב מתאים לך, קנה אותו ותהנה ממנו. מי שימתין כל הזמן לכל מיני פיתוחים או דגמים חדשים - יכול להמתין (תיאורטית) לנצח.

ע"מ להשקיע כסף - יש לפנות לאפיקים אחרים, כפי שנאמר.

בעוד 5 שנים - אלוהים גדול. ימציאו / ישפרו בטח משהו חדש.

alfa 156 2.5.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי, הביקוש גבוה ליאריס, לפחות עד שנתון 2006, יתמוך בשנתונים העליונים. קשה להניח שמחירון יאריס 2007 יהיה נמוך יותר ממחירון יאריס 2006. מה דעתכם?

פורסם
לדעתי, הביקוש גבוה ליאריס, לפחות עד שנתון 2006, יתמוך בשנתונים העליונים. קשה להניח שמחירון יאריס 2007 יהיה נמוך יותר ממחירון יאריס 2006. מה דעתכם?

אתה ה- CPA, תעשה אתה הערכת שווי ;-)

לגופו של ענין ולגופה של שאלה, מה שיש לשקול זה האם יהין קונים שירצו רכבים עם גיר רובוטי, והאם הם יהיו מוכנים לשלם את מחיר המחירון. התשובה זהה: "אולי". לכן, רשה למי מהמשתתפים כאן בפורום לענות לפותח השרשור. מחד מדובר בחברה עם מוניטין אמינות (לאו דווקא תמיד מוצדק) בשוק הישראלי ולכן זוכה לביקוש (אפילו שגם המקרר שלי אמין). מאידך, הגיר עשוי לפגום בסחירות. לך תדע. אם הרכב מוצא חן בעיניך, תתחדש. אני מניח שלמצב של יונדאי גטס הוא לא יגיע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...