Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכוונת לרכוש רכב מליסינג, שנת 2007 (חד הורית עם תינוק וממש אין לי זמן, הבנה ויכולת לחפש ולבדוק רכב במכירה פרטית... חיפשתי קצת בפורום וראיתי את ההמלצות לקנות פרטי, ולכן מציינת). הכוונה היא לנצל את ההצעות/הנחות של סופשנה (ובכלל לעשות את זה כבר, ולקנות רכב השבוע).

שימוש - עובדת קרוב, כך שביומיום רב הנסיעות קצרות. מצד שני כן נוסעות גם לצפון/דרום לפחות פעם בחודש, ונאמר פעם בשבוע נסיעות בינוניות (שחציין על כביש 6). בשנתיים האחרונות נסעתי 40,000 ק"מ, אבל חצי שנה מתוך זה היא חופשת לידה שלהערכתי נסעתי בה פחות (למרות ששאר האמהות בסביבה חושבות שאני נוסעת המון, אז אולי לא).

נוסעת כרגע בגטס, גם מרעישה, גם נחשבת לזוללת דלק (לא אני משלמת עליו כרגע) וגם אשמח לעבור למשהו איכותי יותר (אין בעיית מקום/בגאז, דווקא בקטנות עם הכיסאות קדימה אפשר להעביר כל דבר).

מצד אחד אשמח לרכב חסכוני בדלק (ולכן האקסנט), אבל גם לא אתנגד לפינוק של המזדה.

הכי חשובה לי האמינות, והייתי שמחה למשהו חסכוני מבחינת דלק ואחזקה.

אשמח להערכה של אחזקה ואמינות של הנ"ל.

לגבי מחיר: הייתי שמחה להוציא רק 50K, אבל 80K הולך.

תודה :-D

פורסם

אם ההתלבטות היא בין אקסנט למאזדה 3, אז עדיף ללכת על המאזדה. :roll:

יצא לי לשבת באקסנט וההרגשה היא, איך לומר את זה בעדינות, לא משהו.

מבחינת אמינות אני יכול לומר לך כבעלי מאזדה 3 כבר ארבע שנים, חוץ מטיפול

תקופתי פעם בשנה לא עשיתי כלום. יש כאלה שיקפצו יגידו שהרכב לא נוח ועדיף

משהו אירופאי. אני בכל אופן מאוד נהנה ממנה. :-)

פורסם

מה עדיף סוסיתא או מרצדס:wink:

בקיצור אין כאן היסוס-אני לא אומר שמזדה 3 היא פאר המכוניות,

אבל האמינות של מזדה בצרוף שוק מטורף ,בצרוף הנאה מנהיגה ,(הכל יחסי זו לא מיאטה...)

כל זה מכריעים לטובתה.

עם כל הכבוד לחברת יונדאי ולמרות ההתקדמות שעשו בשנים האחרונות,

הם עדיין לא הגיעו לרמתה של חברת מאזדה.

זה באופן כללי.באופן פרטני יש לבדוק את שני הרכבים לגופם-

תלוי איך נשמרו ותוחזקו ,יתכן שהיונדאי שמורה מטופלת ,והמזדה מוזנחת מאוד

כך שכל מקרה לגופו.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

את משווה שתי מכוניות מקטיגוריות שונות ועלויות שונות. אני בספק אם האקסנט חסכונית יותר מהמזדה שלדעתי תהיה בחירה טובה ומהנה יותר. לא יההי הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין המכוניות, וזה שיקול פחות משמעותי במכוניות כאלו.

בכל מקרה כדי למצוא משהו טוב צריך זמן, סבלנות, ידע (תקראי בפורום, יש הרבה עצות טובות) וחושים טובים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כמו שאמרו פה זה שני רכבים שונים. עדיף את המאזדה, יותר מרווחת(לא משמעותית) ויותר איכותית. שוב פעם כל רכב והמצב שלו. תיסעי בשתי הרכבים, תהיי בשני הרכבים ותראי מה מתאים לך יותר.

• תוכן חדש...