מתכוונת לרכוש רכב מליסינג, שנת 2007 (חד הורית עם תינוק וממש אין לי זמן, הבנה ויכולת לחפש ולבדוק רכב במכירה פרטית... חיפשתי קצת בפורום וראיתי את ההמלצות לקנות פרטי, ולכן מציינת). הכוונה היא לנצל את ההצעות/הנחות של סופשנה (ובכלל לעשות את זה כבר, ולקנות רכב השבוע).
שימוש - עובדת קרוב, כך שביומיום רב הנסיעות קצרות. מצד שני כן נוסעות גם לצפון/דרום לפחות פעם בחודש, ונאמר פעם בשבוע נסיעות בינוניות (שחציין על כביש 6). בשנתיים האחרונות נסעתי 40,000 ק"מ, אבל חצי שנה מתוך זה היא חופשת לידה שלהערכתי נסעתי בה פחות (למרות ששאר האמהות בסביבה חושבות שאני נוסעת המון, אז אולי לא).
נוסעת כרגע בגטס, גם מרעישה, גם נחשבת לזוללת דלק (לא אני משלמת עליו כרגע) וגם אשמח לעבור למשהו איכותי יותר (אין בעיית מקום/בגאז, דווקא בקטנות עם הכיסאות קדימה אפשר להעביר כל דבר).
מצד אחד אשמח לרכב חסכוני בדלק (ולכן האקסנט), אבל גם לא אתנגד לפינוק של המזדה.
הכי חשובה לי האמינות, והייתי שמחה למשהו חסכוני מבחינת דלק ואחזקה.
אשמח להערכה של אחזקה ואמינות של הנ"ל.
לגבי מחיר: הייתי שמחה להוציא רק 50K, אבל 80K הולך.
תודה