Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפניכם תמונות מתהליך ההתקנה שלי,

עבודתו של אבי דבורה - 'מיגון וניגון' באר שבע.

הרכיבים הם:

HU - Pioneer DEHP7950 UB

Amplifier - JL Audio 300/4

Monoblock - Lighting Audio B2.350.1

Front 2Way Component - Hertz HSK 165

Subwoofer - Kicker CVR12

Wiring - Rockford Competition 4G

RCA's - (1)Rockford (2)Stinger Helix

תהליך ההתקנה: הוצאת חיווט ישן, פירוק הקונסולה המרכזית, הכנת פלטת עץ מרופדת בבד אקוסטי, העברת חוטי מתח, שליטה, רמקולים וRCA חדשים, חיבור חוטי רמקולים למידבאסים, חיבור טוויטרים ומידבאסים לקרוס אובר, חיבור הקרוס אובר למגבר, החלפת שקע אירופאי וחיבור צמה של הרדיו דיסק, התקנת המגברים והמפצל על פלטת העץ, חיבור פלטת העץ למושבים האחוריים וחיבור כל החיווט למגברים, השמעה ראשונית, כיוון דרך המגברים, כיוון דרך הHU.

מעט תמונות מההתקנה נמצאות למטה.

התוצר הסופי:

attachment.php?attachmentid=183212&stc=1&d=1261768301

יש לציין שאבי הוא פדנט אמיתי ומתקין מצויין, הוא מתעקש על כל דבר ודבר, עובד כמו מקצוען אמיתי! מומלץ בחום!

תהנו!

אביעד.

IMG_0168.jpg

IMG_0167.jpg

IMG_0171.jpg

IMG_0170.jpg

IMG_0176.jpg

IMG_0174.jpg

IMG_0184.jpg

IMG_0186.jpg

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

לא ניתן להבין הרבה מהתמונות..אבל תתחדש ותהנה מהמערכת.

משה אם אתה כותב חוות דעת שלילית על מתקין על מנת לעזור לאחרים, לפי דעתי עלייך לפחות לציין את הסיבות.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

התקנה סטנדרטית לחלוטין, אם כבר להעביר חוטים כמו שצריך רצוי להוציא את הפלסטיקה ולא להשחיל על עיוור

זה לא בדיוק מעיד על איכות העבודה, נהפוך הוא.

בכל מקרה תתחדש

אלי

פורסם

זה דווקא לא צורם לי, רכב צרפתי בכל זאת, מה שמתפרק חוזר שבור :wink:. אם אפשר להימנע מפירוק יותר טוב.

יותר צורם לי לראות את המתקין עובד על החשמל של הרכב כאשר הסוויץ' פתוח :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

נראה לי שבתמונה שאתה רואה שהסוויץ' פתוח - המתקין מחזיק ביד שלו טסטר 12 וולט - תראה שיוצא לו חוט שחור מהיד שמחובר למשהו - כנראה מברג\טסטר

להגנתו - הסוויטץ' צריך להיות פתוח כשהוא מחפש 12V אחרי הסוויץ'.

פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת אבל הסיפור הוא ככה... בקצרה

כשאני הלכתי להתקין אצלו(מיגון וניגון) ישבתי אצלו מ9-10 בבוקר עד הסגירה שזה בערך 7 וחצי 8 בערב לפי ההתקנה שראיתי הכל ניראה תקין ונורמלי... העברת חוטים חדשים בדלתות הרכבת המגברים על הפלטה.. וכל מה שצריך אבל משום מה ודווקא לקראת סיום כשהמערכת הופעלה לאחר כיוונים כביכול והכל השמיעה הייתה על הפנים(למרות שהרכיבים ממש טובים לפי דעתי) היו פיצוצים כשהיינו מורידים את הווליון ברדיו דיסק לאפס ובהדלקה וכיבוי הרדיו דיסק ובכל זאת הוא שלח אותי לביית ככה והאשים את הרדיו דיסק שלי שהוא מהווה את הבעייה אבל לאחר כמה ימים פירקתי מחדש והלכתי למתקין שאני מכיר בנתיבות(חבל שלא מההתחלה) שילמתי על התקנה נוספת ו ייש הבדל שמיים וארץ... בעיקרון זה מה שחוויתי מההתקנה במקום הזה

• תוכן חדש...