Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...

אז ככה...

כידוע (או שלא...) החלפתי את הגלגלים ל"17 וירדתי לחתך 40, בנוסף אני מעוניין להצטרף להזמנה של חברי הפורום לבולמים ספורטיבים... עכשיו נותרה רק עוד שאלה אחת במוחי (נכון להרגע...)...

הרכב המדובר הוא יונדאי קופה, שהוא מטבעו נמוך יחסית (או שנדמה לי...) בכל אופן השאלה שלי האם כדאי לי בנוסף לבולמים לקנות גם קפיצי הנמכה???

(למבינים בעינין... שימו לב שרשמתי שהחלפתי את גודל הגלגלים ככה שאני מניח שזה שינה את גובה הרכב במידה מסוימת...)

ואם כבר להנמיך אז בכמה מומלץ?!?! האופטימלי זה 35 מ"מ אבל האם זה גם יהיה נכון לגבי הרכב שלי... (נתקלתי שהמלצתם על הנמכה של 35 מ"מ רק שדיברתם על רכבים צרפתים..)

תודה מראש

אופיר

פורסם

מצבעים הנמכה ברכב משתי סיבות עיקריות. אחת מפגרת והשניה לא. :wink:

הסיבה הראשונה (יענו - המפגרת) היא בשביל מראה מגניב יותר לאוטו. היתרונות שלה - כוסיות שמבינות ברכבים ידעו להבחין בהנמכה המגניבה ויתלהבו מאוד. מצד שני ברגע שהן יתיישבו באוטו הן יבינו את החסרונות - הוא ייעשה הרבה פחות נוח לנסיעה וקשיח. תהיה כנראה בעיה במעבר באמפים ובמהמורות גדולות. בנוסף, ערסים שמבינים קצת במכוניות ידעו גם הם להבחין בהנמכה המגניבה, ואלא רק אם אתה אוהב שערסים נמרחים לך על האוטו - זה לא ממש יתרון.

הסיבה השניה היא - לצורך התנהגות ספורטיבית עדיפה. הבעיה היא שברכבים מסוימים ובהנמכות מסוימות זה לא בהכרח עוזר. הנמכה מורידה זוויות גלגול ומרכז כובד, אבל ברכבים שכבר מראש זווית הגלגול איננה גבוהה זה לא ממש נחוץ, וכן זה יכול לפגוע בתקשורת מהשלדה, ולתרום להתנהגות "עצבנית" על המגבלות. סף האחיזה גם הוא לא יעלה באופן אבסולוטי, אם כי תודות להעברות משקל עדיפות ההתנהגות אמורה לרוב להשתפר במצבים מסוימים.

לכן בדוק עם עצמך - אם חשובה לך מאוד התנהגות ספורטיבית ואינך מרוצה מזו של הקופה כרגע, אולי זה שווה לך. אבל זכור שזה בא במחיר מסוים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ת'אמת עד עכשיו הייתי ממש מרוצה מההתנהגות הספורטיבית של הקופה שלי... (אולי משום שעוד לא נסעתי במכוניות אחרות שנחשבות ספורטיביות או מיתימרות לכך... ורק ברכבים משפחתיים רגילים...)

בכל אופן החלטתי על שידרוג של כל האלמנטים שאחראיים על האחיזה והיציבות של הרכב... בלא יותר מידי הגזמה...

בכללי מדובר על:

* גלגלים+צמיגים---> יש

* בולמים+קפיצים---> בקרוב מאוד

*מוט גישור עליון אולי גם תחתון ---> לא כל כך בקרוב אבל גם לא רחוק...

בכל אופן נחזור לעינינו...

השאלה שלי היתה ספציפית לרכב שלי... האם הנמכה תפגע בתקשורת מהשלדה שלי כמו שצינת???

פורסם

אני לא יודע מה הנמכה תעשה ליונדאי, אני רק יודע שלא תמיד שיפור הוא שיפור. כלומר - לא תמיד צמיגים רחבים וגדולים, בולמים קשיחים, קפיצי הנמכה וכולי - באמת תורמים להתנהגות הרכב. אם יש לך היכולת הפיננסית, מומלץ לנסות ומקסימום - תוריד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא יודע מה הנמכה תעשה ליונדאי, אני רק יודע שלא תמיד שיפור הוא שיפור. כלומר - לא תמיד צמיגים רחבים וגדולים, בולמים קשיחים, קפיצי הנמכה וכולי - באמת תורמים להתנהגות הרכב. אם יש לך היכולת הפיננסית, מומלץ לנסות ומקסימום - תוריד.

רוני

אני לא יודע אם זה עניין של מהבכך.

יש פה פרמטר של כסף.אם ההנמכה היתה עניין של כמה שקלים בודדים,כפרה על הכסף. אבל זה קצת יותר מזה.

והנמכת הרכב תשפר את האחיזה.

ובקשחתו-לא תמיד.

שני הדברים באים ביחד ככה שאני לא יודע מה לאמר בדיוק לידידינו.

חוץ מ-נחייה ונראה....ושלא יעבדו עליכם :nono::wink:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...