Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג רכב "ספורטיבי" [Audi A3 TFSI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לשדרג את ה Audi A3 2.0 TFSI 2007 שלי למשהו קצת יותר גדול.(קופה)

הבחירה ההגיונית באודי היתה כנראה הA5 3.2 אבל המחיר קצת מרתיע.

לאחרונה התחלתי להתעניין בinfiniti G37 coupe - יש פידבק בארץ על הרכב הזה כבר?

עוד רעיונות?

תודה

אורי

פורסם

מנסיעת מבחן ב- G37 סדאן (רוב המכלולים זהים) מדובר בעסקה די מדהימה. רכב מאובזר, מפנק, חזק מאד. אני חושב שתיבת ההילוכים קצת ספרטנית (DSG) אבל ניתן להזמין אותו גם בגרסא ידנית. יחסית למחיר, הוא נותן ממש הרבה ובייחוד כשמשווים אותו למה שאתה יכול להוציא מ- BMW באותו מחיר. מחירו מאובזר לעייפה בסביבות ה- 380 אלף שח. בלי קשר - תציין מה תקרת התקציב שלך, יש לא מעט אופציות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אני חושב שתיבת ההילוכים קצת ספרטנית (DSG) אבל ניתן להזמין אותו גם בגרסא ידנית.

הא? אתה מדבר על אינפיניטי או אודי? כי לאינפיניטי אין DSG אלא אוטומט 7 הילוכים ולמיטב ידיעתי לא ניתן להזמין אותו בידני.

צרות של עשירים.. :-P

ה G37 מדהימה. טובה לעין ערוך מה A5 3.2. הנעה/אה אחורית. ניתן להביא ביבוא אישי ולחסוך לא מעט.

טובה לאין ערוך? לא ממש. וזה מאוד תלוי מה אתה מחפש.

בכל מקרה נגיע לעיקר - נהגתי על G37 קופה ונהגתי על A5 (בעצם S5, אבל שיהיה) - לטעמי מדובר בשתי מכוניות די שונות. האינפיניטי יותר "עצבנית". מרגישה יותר ספורטיבית אבל גם קצת יותר זולה בתחושה. האודי יותר מכובדת, יותר שלמה בתור חבילה, אבל פחות פאן.

אני חושב שאם אתה רגיל ואוהב אודי, אז ה-A5 היא אכן מעבר חלק יחסית. אבל אם בא לך משהו אחר, האינפיניטי תגלה לך עולם חדש ומעניין.

בקיצור - בצע נסיעות מבחן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התכוונתי לאוטומטית, הפלאפי פדלז בלבלו אותי כנראה :wink:. בכל מקרה - תעשה נסיעת מבחן על ה- G37 אם היא בתקציב שלך, בייחוד ברמות גימור הגבוהות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כפי שציינו כאן, שתי המכוניות שונות מאוד. יצא לי להתנסות עם שתיהן (עם ה-G37 - בגרסת סדאן) וקשה מאוד להשוות אותן מבחינת אופי. למעשה, ה-G37 קופה מכוונת ישירות ל-335 (ב.מ.וו) ופחות ל-A5.

ה-G37 "פרועה" יותר - בהתנהגות, במערכת בקרת היציבות הליברלית שמאפשרת לכשכש בזנב ובאופי המנוע הווקאלי שגם מחבב מאוד סל"ד גבוה. מצד שני, ה-A5 היא מכונית מוקפדת, איכותית ונוחה יותר. נעים מאוד לשייט בה על הכביש המהיר והיא פחות "תפורה" לתקיפת כבישים מפותלים (למרות שהיא מסוגלת לעשות גם את זה בבטחון רב).

בכל אופן, לא משנה איך תסתכל על זה - ה-G37 היא הרכישה המשתלמת בין השתיים בפרט ובין הקטגוריה בכלל.

בהצלחה ברכישה :)

פורסם

לאור ההנחות שמגלים באאודי כשמבינים שאתה רציני, תשקול גם את ה- S5. היא ממש מדהימה. הצליל, התאוצה.

הסתייגות: לא נהגתי על האינפיניטי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הצליל? אתה בטוח שנהגת ב-S5? אולי שמעת אחת מבחוץ... בפנים לא שומעים את המנוע גם ב-6000 סל"ד. מישהו שם עשה עבודה טובה מדי בחומרי בידוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם!

טוב עשיתי היום נסיעת מבחן באינפיניטי ואין ספק שמדובר ברכב מאוד מהנה.

המנוע נותן מומנט יפה ואחיזת הכביש טובה מאוד, היתה לי בעייה עם הגימור בפנים וקצת עם הלוק החיצוני (הS5 עדיין הרבה יותר יפה :-D). לטענתם מדובר באקסמפלר הספיציפי הזה ואני נוטה להאמין שעם הגימור השחור / אפור בפנים המצב יהיה יותר טוב.

משהו שבמיוחד הפריע לי זה שנכנסתי חזרה לרכב שלי נהנתי יותר מהנהיגה, יכול להיות שאני לא בנוי לקרוזר גדול , ה"הוט האצ'" הקטן שלי ריגש יותר. צריך להתרגל כנראה!

דיווחים מגרמניה בקרוב

אורי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב ממשיכים :)

מחר אני עושה נסיעת מבחן ב a5 3.2 Quatro - אין להם S5 לנסיעת מבחן, מה גם נראה לי שהיא מחוץ לתקציב (לפחות חדשה)

ראיתי באתר של קמור שיש להם 330i coupe 3.0 שנת 2007 -יש לכם רשמים מהרכב הזה? קצת ישן לטעמי אבל הם נותנים שנה אחריות ונראה שבמחינת מנוע מדובר על משהו די דומה ל A5

תודה

אורי

פורסם

תשמע, כצופה מהצד אני חייב אבל ממש חייב לציין את העיצוב של ה S5....

פשוט פורנוגרפיה, אפשר לשבת על קפה ולבהות ברכב הזה במשך שעות. פשוט מדהים.

לעומתה האינפיניטי מרגישה הרבה יותר זולה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם,

אני שוקל לשדרג את ה Audi A3 2.0 TFSI 2007 שלי למשהו קצת יותר גדול.(קופה)

הבחירה ההגיונית באודי היתה כנראה הA5 3.2 אבל המחיר קצת מרתיע.

לאחרונה התחלתי להתעניין בinfiniti G37 coupe - יש פידבק בארץ על הרכב הזה כבר?

עוד רעיונות?

תודה

אורי

פירסמת את ההודעה שלושה ימים אחרי שקיבלתי את ה-G37S (סדאן, אבל עם חבילת ספורט, מה שהופך אותה למאד דומה לקופה). במילה אחת: כן כן כן כן כן כן כן.

• תוכן חדש...