Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תליתי את הפלאזמה 42 שלי על קיר בלוקים רגיל,בעזרת 8 דיבלים וברגים למרות שצריך רק 4!!!

ואני עדיין חושש לגורל הטלוויזיה!!

לעולם לא הייתי מנסה אפילו בצחוק לתלות דבר כזה על קיר גבס...זה פשוט מפחיד:x

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הבנתי (3 נקודות), אז כנראה שאני ארד מהרעיון לתלות את זה על קיר גבס, מה שכן להורים שלי יש בסלון פלאזמה (יותר עבה וכבד מLCD) גם 42" או 46 כמו שכתבו כאן וזה מחזיק יפה מאד עם המתקן תלייה מאחורה על קיר בלוקים אז אין מה לפחד (ועל הטלויזיה עומדים 2 רמקולים קטנים שכל אחד שוקל 2 קילו).

יש למישהו תמונה להמחשה איך נראה המתקן תלייה הזה שיורד מהתקרה?

אוהד.

פורסם

קיר בטון? יש את זה רק בממדים , בואו ולא ניסחף , קיר בלוקים יחזיק את זה טוב , מה גם שבחלק מקירות הבלוקים יש "גשרים מביטון כך שזה עוד יותר טוב. יש לציין שאת הזרוע של הפלאזמה/LCD ניתן גם להתקין עם דבילי ג'מבו ככה שאין מה לחשוש במקרה של בלוקים.

לפותח השרשור , הנה לך דוגמא לזרוע מהתקרה:

http://www.galil-slg.co.il/?categoryId=8620&itemId=9894

כמה דוגמאות של כל מיני מתקנים:

http://www.galil-slg.co.il/?categoryId=8620

פורסם

חזרתי הביתה רק עכשיו.

יש לי נסיון רב בהתקנת מסכים (קרוב ל-1000 מסכים).

מתקן שאינו קבוע (ז"א זרועות למיניהן) על קיר גבס - בהחלט לא מומלץ.

מציע לבדוק היכן הניצבים נמצאים - בד"כ כל 30-60 ס"מ יהיה ניצב.

אין בעיה להתקין מתקן צמוד לקיר על הניצבים , ואפשר גם להכניס לתוך הקיר קרש לחיזוק.

פורסם

יש קיר בלוקים ויש קיר בטון\פלטות צימנט.

אני יודע את ההבדלים תאמין לי.

שאתה דופק על הקיר ויש רעש חלול זה בלוקים.

ולזה מעליי

לשים מאחורי הקיר קרש לחיזוק?

השתגעת?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אתה בא למישהו הביתה, שובר עם פטיש חתיכה מהגבס ואז?

על מה אתה תופס את הקרש?

ונגיד שעל הניצבים ונעזוב את זה ששברת חצי מטר גבס ונתעלם מזה שיראו את הסימן של הקרש בקיר.

אז אתה עושה שפכל, סותם את החורים, משייף עם שלייף את הקיר ואז צובע אותו מחדש?

אולי בחנות שבבניה אז כן, אבל לא בבית של לקוח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא עם פטיש , חותך חתיכה עם משור גבס ומכניס את הקרש דרכה.

את הקרש תופס לניצבים.

החור נמצא מאחורי המסך ומאחורי מתקן התליה. לא צריך לתקן כלום, לא רואים כלום. אפשר בהזדמנות זו להכניס כבלים לתוך הקיר.

בחנויות בונים את קירות הגבס עם חתיכות פח בתוך הגבס , אז תופסים את המתקן עם איסכורית ישר לגבס.

ולא בבית של לקוח , אלא יותר בכיוון של כמה מאות בתים של לקוחות.

פורסם

על מה אתם מדברים,דיבל טוב קוטר 6 יכול להחזיק מעל 50 קילו(לא על גבס!).

מה יש מאחורי הקיר גבס?

אתה יכול לקנות מוט הברגה לפי מידה ולקדוח לקיר שמאחורי הגבס(אם יש כזה) ולתקוע בתוכו דיבל,במידה ואין מתקן תליה מהתקרה לא נראה כזה נורא. דעתי האישית? זה נראה יפה דווקא במידה ועושים את זה בצורה מקצועית.

בן.

Got To love It

פורסם

לפותח הת'רד,

אתה תמיד לשלם הרבה כסף לחברים מ"לייזר סיטי" (המקצוענים בטירוף) ולגרום למסך שלך "לרחף" כמו בדוגמאות בלינק המצורף.. או לחילופין "להעלים" את המסך בתקרה עם מתקן... גם מופיע באותו הלינק..

http://www.lasercity.co.il/sg_page~190.htm

אבל אם לענייני הגבס , אני מאמין שתהיה חייב לחפש את אותם תומכים ממתכת וגם זה תלוי במשקל המסך .

בהצלחה,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...