Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 60K - 65K ש"ח

sh1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אבא שלי מחפש רכב בסכום הנ"ל.

הוא כרגע נוסע על גאלאנט 2000 כי הוא אוהב רכבים גדולים.

הוא מעדיף רכב 2000 סמ"ק כמו המאזדה 6 או 1800 סמ"ק כמו אלמרה פרפקט.

מה הייתם ממליצים לו בסכום הזה, כאשר הוא קונה רכב לטווח ארוך

ונוסע משהו כמו 15000 ק"מ בשנה.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

אני לא בטוח שבמחיר 60-65 אפשרי לרכוש אקורד 03-04 אולי 02-03 מקסימום. ובכלל חוץ ממאזדה 6 בשנתון יותר צעיר. ההאקורד,B4 ,אוונסיס רק בשנתונים 02-03 שווה להחליף אם יש לכם גלאנט 2000?

פורסם

מה דעתכם על ניסן אלמרה פרפקט?

שמעתי שזה רכב די אמין ולא יקר.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

האלמרה הוא אחלה אוטו, אמין וזול לאחזקה, ביטוח לא יקר וצריכת דלק בסדר גודל של משפחתית 1.6 רגילה.

אבל לעומת מאזדה 6 ושאר הרכבים שצויינו הרכב מאובזר בפשטות וזה מורגש.

פורסם

האופציה הכי טובה עבורו הינה המונדיאו ,2005-2006 ,מאובזרת מאוד,מהנה לנהיגה,מרגישה איכותית יותר מאחותה (מאזדה 6).

אני ממליץ בחום.

פורסם
האופציה הכי טובה עבורו הינה המונדיאו ,2005-2006 ,מאובזרת מאוד,מהנה לנהיגה,מרגישה איכותית יותר מאחותה (מאזדה 6).

אני ממליץ בחום.

שמעתי שמונדאו גם בולעת דלק לעומת מאזדה 6, זה נכון?

TOYOTA COROLLA 2008

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תשקול להביא פיג'ו 307 CC או אחד מהדגמים האחרים שלהם שהם CC.

ה307 הוא 2000 סמ"ק, הוא לא חיה מטורפת, אבל יש לו יכולות לא רעות בכלל.

אם מתפשרים על המודל אפשר להביא רכב במצב טוב במחירים האלו. חבר שלי מכר לפני כשנה רכב מודל 2005 בכ-50 אלף ש"ח במצב מצויין. תחפש באתרי יד-2 וכל השטויות האלו - בטוח שתמצא כמה כאלו.

פורסם

רפי שלום.

שמת לב שהשירוש הוא משנת 2009!

ולמה אתה ממליץ לבן אדם רכב שלא עומד בדרישות שלו.

אם אין לך מה לכתוב או שאתה לא יודע, פשוט אל תכתוב בכלל!

גודשת מאיטליה...:twisted:

• תוכן חדש...