Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי Xetec סדרת Vector

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסדרה הכי נמוכה שלהם. המגברים הסבירים מתחילים מסדרת ה-Xircuit, סדרת ה-Gravity כבר נחשבים למגברים טובים וה-Prestige היא הסדרה הכי טובה שלהם.

אני מניח שאם אתה שואל אז אתה כנראה מתעניין במשהו מיד שניה, תבדוק אילו עוד אופציות יש לך במחירים שמבקשים עליו.

פורסם

אני יודע שלאליקו היה (או שאולי עדיין יש?) הסדרה היקרה ביותר - והוא מהלל אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, יש את הדו-ערוצי ביד שניה במחיר יחסית סביר, חשבתי לעשות בו שימוש להגברה אקטיבית לטובת טויטרים או בגישור לדחוף את הסאב (ES250, לא דורש הרבה כוח בשביל לעבוד יפה)

פורסם

לשים מגבר כזה בגישור על סאב זה פשוט בזבוז של משאב

לטוויטרים הוא יהיה נהדר, אמנם לדעתי גם בזבוז של משאב אבל הוא יהיה נהדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו חברה, סדרה גבוה עדיפה על נמוכה.:roll:

יש לי את המגבר 6 ערוצים מאותו סדרה מזה שנתיים וחצי ללא בעיות. למרות שניר אמר שהוא ישרוף לי רמקולים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אדי, למה הכוונה בזבוז של משאב?

מאיזה צד הבזבוז? שהסאב/טויטר לא מקבל מגבר מתאים יותר או שהמגבר הוא overkill על הסאב/טויטר?

כמובן אנסה אותו על הקומפוננט בפסיבי קודם..

0ZiRo0 - הוא מגביר לך את הקומפוננט של ג'נסיס/הייבריד, זה 3way אצלך? כל הסט מוגבר פסיבית על ידו? איך הסאונד? ניסית כמה מגברים על סט הזה?

פורסם

לסאב - אין צורך בכזה מגבר איכותי, יש מונובלוקים בשביל זה

מגבר שכזה מקומו בסט הקדמי אלא אם כן הוא החולייה החלשה שלך ואז הסאב יהיה יעד לא רע...

ולטוויטרים לא צריך כזה מגבר חזק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא אמרתי שהוא ישרוף את הרמקולים.

רק אמרתי שיש לו בעיה של התפרקות של ההלחמות האומללות.

ואז הוא יפרוק DC.

ואז הוא ישרוף לך את הרמקולים.

:).

לדייק בבקשה.

כמובן שאני מדבר על סידרת הווקטור.

under construction..

פורסם

אני עדיין מחכה לרגע הזה.

בגלל שחבר שלך לא ידע לחבר מגבר פשוט, צריך לפסול את כל הסידרה?:shock:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

וואו, רגע, נראה לי שיש פה איזה אי הבנה.

א. מגבר כזה איכותי? אתם אמרתם שזו סה"כ סדרת הכניסה של Xetec..

ב. כזה חזק? כולה 75X2 ב-4 אוהם, בגישור סדר גודל של 180W.

ג. מונו ראוי לסאב יעלה לי (הרבה) יותר מהמגבר הזה.

ד. התפרקות הלחמות? זו בעיה ספציפית של המגבר הזה? יש לי גישה למעבדה בעבודה ואני יכול לעשות רענון הלחמות בעצמי ברבע שעה.

פורסם

היתה בעיה בV.350.6 , שלוח פרי הגברה היה רגיש ללחות ובמספר מקרים גם קיצר.

פתרון : יצרן שלח ארצה לוחות משודרגים שלא סובלים מרגישות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

זו סדרת כניסה, המגבר איכותי (למחיר) אבל אל תצפה למגבר חזק במיוחד. מדובר במגברים מאוד אמינים ואני לא מכיר רגישות להלחמות מפורקות (סדרות החדשות).

-

פורסם
אני עדיין מחכה לרגע הזה.

בגלל שחבר שלך לא ידע לחבר מגבר פשוט, צריך לפסול את כל הסידרה?:shock:

היתה בעיה בV.350.6 , שלוח פרי הגברה היה רגיש ללחות ובמספר מקרים גם קיצר.

פתרון : יצרן שלח ארצה לוחות משודרגים שלא סובלים מרגישות.

קודם כל , ה"חבר" שלי, זה עופר רוטמן, שבמקרה היה המתקין של SOUNDFX, שהם לא אחרים מאשר היבואנים בזמנו של XETEC.

ולאחרונה היה מנהל תחום סטריאו ומולטימדיה בא.ד.י מערכות.

כמובן שהוא גם חבר פורום כאן משנת 2002, ואחד המוערכים.

לא רק שהוא "יודע לחבר מגבר", אלא תסלח לי, אבל גם עם תביא ארגז של קלסרים של קרטוניה, לא תצליח למלא אותו בכל הידע התיאורטי ובמיוחד המעשי שיש לו.

אז תבחר בקפידה את המילים שאתה כותב, במיוחד שאתה לא יודע מ עומד מולך.

דבר שני, אתה בעצמך אומר שהייתה בעיה בלוחות במגברים הללו.

אז איך בדיוק אתה שולל את מה שאני אומר?

ייתכן והייתה בעיה רק בV350.6 אני לא שולל את זה ואכן זה המגבר שגם היה לעופר בזמנו ברכב האישי שלו.

אני טענתי שבסדרה הזאת היו בעיות, בהחלמות שהיו מתפרקות וגורמות לקצרים ולפריקות של DC.

אז איפה בדיוק מה שכתבתי הוא לא נכון?, מה פה בדיוק גורע מכבודה של XETEC שלא קיימת כבר כמעט 5 שנים?

under construction..

• תוכן חדש...