Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל אנשי הפורום המדפדפים

אני מחפש רכב מזה כמה זמן

והגיע הזמן לעשות צעד רציני בעיניין

צמצמתי את זה לדייהטסו ( שרייד ואפלהאוז) וסיטרואן (AX וסקסו)

אני לא מכיר בכלל את הסיטרואן ואין לי שום ידע עליהם לחלוטין - סתם מושך אותי. באפלהאוז הייתי נוהג בצבא והיא זכורה לי כמהירה ביותר.

אני קונה רכב ידני ורוצה לשלם עד 8000 ש"ח לרכישה עצמה.

מה דעתכם בהשוואה הזאת? אני מתאר לעצמי שמבחינת פינוק בסיטרואן יהיה יותר טוב... אפשר קצת פרטים מי שמכיר?

אפלהאוז צריכת דלק גבוהה יחסית? סיטרואן - אמינה ? מה אני מקבל בסיטרואן שאין בדייהטסו?

אני רוצה לקבל החלטה ולראות אקזמפלרים........ בעלי הרכבים הללו אשמח לדעתכם. וכל מי שיש לו מה לומר בעיניין.

לילה טוב:rolleyes:

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

אם אין לך שום ידע בעניין כמו שציינת,תוכל לקבל אינדיקציה טובה לפחות לגבי אמינות אם תשאל במוסכים לגבי 2 הרכבים שציינת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

צריך לקחת בערבון מוגבל את חוות הדעת של המוסכים.

לעניין - אם התקציב שלך מאפשר לך לרכוש סקסו אז היא עדיפה על פני הAX, היא מודרנית, נעימה ובטוחה ממנה.

האמינות של הסקסו סבירה, כל עוד תמצא רכב שטופל בצורה טובה ולא הוזנח לפי מיטב מסורת ישראל. אבל אם אמינות בראש מעיינותיך השרייד תיהיה עדיפה עבורך.

לגבי האפלאהוז - אני באופן אישי סולד מהרכב הזה. רכב מיושן, לא בטיחותי ולא אמין במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שוב שלום לכולם!

בוקר טוב ויום יפה8)

אני מחפש רכב ושאהיה איתו מבסוט - לא בא לי לנסוע על פחנועים שימאס לי מהם תוך 4 נסיעות...

האם ככה זה האפלהאוז? תרשו לי להוסיף את הZX - האם הוא נח. מפנק יחסית לשנתון . איך הנהיגה בו בידני?

אפלהוז מול ZX מה לוקח?

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

באפלאוז יש בלוק מנוע מאלומיניום רגיש מאוד ומנוע מייבוא יעלה כמו הרכב חוץ מזה שאתה מקבל רכב גרוע מבחינת נוחות .

סיטרואן ZX 1400 רכב אמין חסכוני ונוח ואפילו יש מזגן מקורי מעולה.

פורסם

עוד תגובות בבקשה.....אני החלטתי באופן סופי ללכת על האפלהאוז ונשארה לי רק ההתלבטות האם לעשות ספין מהיר

ל סיטרואן ZX - האם תוכלו לומר לי לגביה - אמינות? התנהגות כביש והרגשה על הכביש? חוות דעת רצינית על ה ZX?

ובעיות נפוצות. ממש תודה - זה השרשור ה 15 ומקווה שהאחרון שאני עושה לפני קניית רכבי הראשון - אז תתייחסו בבקשה!...:shock::-)

ואם צידדתם באפלהאוז - מה הסיפור עם המנוע??

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

בגילאים הללו, גם מבחינת אמינות, אין הבדל משמעותי בין סקסו לשרייד. מה שכן, ההבדלים בתחומים האחרים משמעותיים יותר עבורך (ציינת שאתה לא רוצה לנסוע בפחנוע, ושרייד "זוכה" בדיוק להגדרה הזו...).

אם תמצא סקסו בנזין 1.4 ידנית זה מעולה. יש המון 1.1 בשוק, הן לא רעות אבל ה 1.4 עדיפה משמעותית.

ה ZX מרווחת יותר וגם כן זולה מאוד לתחזוקה. המנוע הוא אותו מנוע TU 1400 סמ"ק, זול לתחזוקה ויש שפע חלקי חילוף.

רוב האפלאוזים סובלים מבעיות התחממות ונזקים לראשי מנוע (ומנועים) עקב רמת תחזוקה לקויה לאורך שנים ! נוזלי קירור באיכות נמוכה והחלפתם שלא במועד גרמו לרוב האקסמפלרים שעוד נותרו בשוק להיות במצב דיי רעוע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה 1400 (מנוע TU) וה-2000 (בלוק ברזל) הכי מוצלחים והכי עמידים לאורך זמן.

קיים גם 1900, אבל לא ניכנס לזה כרגע... ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ה AX באמת לא מומלץ?

אני מחפש רכב טוב בהשקעה נמוכה משום שזה רכב ראשון שאני קונה ולא מיומן בזה מאוד.

לכן קורץ לי הZX.... למרות המראה שנות ה 80 שלו.

גיר ידני טוב. ונוחות יחסית.

כנראה שאני פשוט צריך להכנס לZX וסקסו ולראות איך זה.

peugeot 206 xs 1.6 '99

• תוכן חדש...