Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבעלים של אייפון כ-8 חודשים. בעבר היה נמאס לי מטלפון אחרי מקסימום חצי שנה. היה לי את ה N95 8gb ביום שהוא שוחרר (עבדתי אז בסלקום) והוא כביכול היה המכשיר האולטימטיבי בזמנו. אחרי שהחלפתי אותו לאייפון ומאוחר יותר גם קניתי מחשב של מקינטוש הבנתי דבר אחד: once you go Mac - you never go back.

ואני לא קונה מוצר בגלל המיתוג שלו והשיווק הנכון שלו, הפעם מדובר על מוצרים שהם באמת משתלמים, המוצרים של אפל משמעותית יותר טובים ממוצרים מתחרים (אומנם לעיתים יקרים יותר, אבל המחשב לא נקנה בארץ ככה שטכנית הוא עלה כמו מחשב זול של דל בארץ).

אני מסכם את השימוש שלי באייפון 2g בזה שאני עוד שבועיים קונה 3gs בארה"ב. לא רואה טלפון אחר שבכלל גורם לי לרצות לפזול לכיוון שלו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שישינם מכשירים עם מעבדים יותר חזקים מה- 3GS ( כמו ה-Snapdrgon), זה עדיין לא אומר שום דבר. חלק משמעותי לא פחות מהחומרה זו התוכנה.

ואם יש דבר אחד קל, זה למצוא ברשת קיטונות של ביקורת כלפי ה- OS של מיקרוסופט (Windows Mobile) גם על מכשיר ה- HTC.

אותו כנ"ל בדיוק גם כלפי יצרנית הסלולר מס' 1 בעולם, נוקיה, עם הסימביאן.

בגלל השילוב של מעבד יחסית חזק ו- OS מוצלחת מאוד - ה- 3GS לא רואה שום מכשיר "חכם" אחר בשוק. לפחות לא ממה שיש היום.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מה דעתכם על ה- Samsung Omnia HD? חבר שלי פשוט מאוהב בו וטוען שהוא הרבה יותר טוב מהאייפון, לי יצא לשחק עם האומניה ממש מעט כך שעדיין לא הצלחתי לגבש דעה עליו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נחשף המחירון של פלאפון:

buy050.gif

בשורה התחתונה, מחיר חבילת ההתחייבות תעלה במינימום 5400 ש"ח וזה עוד לפני שהוספנו את עלות המכשיר. :evil: :evil:

גנבה לאור יום! :evil: :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קיצר - מי שרוצה, שיחכה כמה חודשים.

מעניין מי הפראייר שיקנה אייפון במחיר הנ"ל ועוד יתחייב עליו ל-3 שנים.

עוד כמה חודשים החברות יבינו שהם נתקעו עם מלאי גדול ויתחילו ב"מבצעים" שונים ומשונים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לא הבנתי, במסלול "הכי כדאי בפלאפון" לכמה זמן מתחייבים?

עודד.

במסלול הזה ההתחייבות היא ל18 חודשים.

פורסם

המחיר לא כזה "שערורייתי"

קח לדוגמא מחיר של N97 בסלקום ותוסיף לו את ערכה הריאלי של החבילת דקות + SMSים + גלישה ותגיע למחיר דומה מאוד.

אז נכון - החלוקה של התשלומים היא שונה ממה שהרוב רגילים - אבל למשתמשים כבדים השינוי לא כזה גדול מול מכשיר יקר היום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מוסיפים בלי סוף חבילות... זה מתחיל לבלבל :evil:

buy050new.gif

מעניין כמה כוכביות ואותיות קטנות יהיו לכל חבילה.

פורסם

כן, זה קצת לא ברור.

ממה שאני הבנתי זה הולך ככה:

יש שני אופציות מרכזיות.

1) לקנות את המכשיר בנפרד על פי המחירונים שרשומים למטה למטה, ואז לחבר אותו לרשת של פלאפון באחד מהמסלולים שנקראים SMART DEAL ולשלם תשלום חודשי של 59+המסלול שבחרת.

זה יצא נגיד 2970 שקל מראש על המכשיר הזול, ואז 109 שקל לחודש על המסלול הזול ביותר.

באופציה הזאת אין לך שום התחייבות.

2) לבחור מאחת האופציות שנקראות "הכי כדאי בפלאפון". תשלום חד פעמי על המכשיר כפי שרשום באותה טבלה. ואז בנוסף עוד 299 או 349 לחודש על פי המסלול הספציפי שבחרת.

באופציה זה אתה מחויב ל18 חודשים.

מה כדאי לך לבחור? זה אתה תחליט, על פי השימוש שלך כיום והנכונות שלך להתחייב או לא.

מה אני ממליץ? לחכות -לפחות- שלושה חודשים ולראות מה קורה, אם העם לא יקנה אז החברות כנראה יורידו מחירים.

אני רק רוצה לציין שהמחיר של האייפון עצמו לא כזה יקר. 3564 שקל זה יותר זול מאירופה, ולא הרבה יותר יקר מארה"ב.

פורסם

בקיצר, הפריירים יקנו עכשיו. והחכמים יחכו עוד כמה חודשים. אפל מזיינת את חברות הסלולר והן מרגישות את מה שהלקוחות הרגישו עד עכשיו. אם תרצו לקנות עכשיו את הנכשירים המחירים לא ירדו, החברות מחוייבות למכור כמות גדולה של סלולרים והם יודעים העם הזה דפוק ויקנה הכל בשביל להראות לשכן שהדשא שלו ירוק יותר.

בקיצר, אל תרוצו לקנות. אם אתם כבר כל כך מתלהבים מהדבר הזה, חכו עוד קצת והמחיר ירד.

פורסם

ל NOAM M

איך אתה אומר ש 3560 שח זה לא הרבה יותר יקר מארה"ב ??

מחיר המכשיר ב אפל ארה"ב הוא 199 $, בחישוב מהיר לפי שער דולר של 4 שח ופה אני עוד מגזים בשער הדולר המחיר יוצא 796 שח.

והמחיר המבוקש בארץ הוא 3500 שח הבדל של כמעט פי ארבע וחצי ואתה אומר שזה לא הרבה יותר יקר.. קצת קשה לי להבין אותך

ולידיעתך : במידה ואתה מצליח להביא מכשיר מארה"ב לארץ ולשלם עליו מכס ודמי הובלה ופתיחה לרשת ישראלית וצריבה באנגלית המחיר המקסימלי שתגיע אליו הוא כ 2000 שח גג בדוק.

חבל לי על כל אלו שרצים לקנות את המכישר...ברור שגם אני רוצה אבל יש גבול וטעם טוב !

פורסם

אורנג נפלו על הראש ? לא הצלחתי להבין מהמחירון שלהם כ-ל-ו-ם, מוריד את הכובע לפלאפון שפרסמו תוכניות ברורות.

למען האמת כשראיתי את המחירים של פלאפון אמרתי לעצמי "סביר"

זה לא זול אבל זו לא גנבה לאור יום ולא גניבה בהשוואה למחירים בחול

אם תחשבו ניצול זמן אוויר ודאטה דומים על מכשיר שיובא מחול באופן פרטי לא תצאו בהרבה פחות אם בכלל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...