Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock: אתמול בערב ישבתי וחשבתי על זה. החזקתי בקבוק ריק של חברה המנפקת את מי המעין המוזכר, ושאלתי את עצמי: בימים טרופים אלו, אשר בהם המעיינות והנחלים חרבים, גשם אין ואפילו הניחו צינור מהמוביל להשקות איזה נחל שם בצפון (שכחתי את שמו) כפי שעשו עם עין בוקק, הכיצד זה יתכן שרק מעין הסלוקיה עדיין נובע ושופע?

אני מפספס פה משהו או שסתם, בגלל הזיקנה, אני כבר לא רואה טוב?

פורסם

מה הפלא הגדול?

יש עוד המון מעיינות שממשיכים לנבוע גם בשנות הבצורת האחרונות. יש מספר מועט של מעיינות שהתיבשו או שהקטינו את הספיקה שלהם (לדעתי הסיפור בעין-בוקק אחר מזה שאתה מתאר) אבל רובם עדיין פעילים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בבקשה (כל מה שצריך זה לגגל) :-)

דרך אגב, ביום שלישי הייתי בסיור בנחל דן והבניאס והם קוצפים ושוצפים במים, מראה מרהיב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה יקר, ולא מתאים להרבה אנשים, אבל אני אישית עושה חרם על מים מינרלים תוצרת הארץ וקונה רק מיובא.

חלק מהסיבות הם שמי עדן ונביעות הם לא יותר ממים מסוננים טוב טוב שהוספו להם מינרלים בסוף הסינון

הא כן, הם סוננים טוב טוב כי המעיין זוהם בחרא של פרות בגשמים של שנה שעברה.

אני ד"א מתבסס על כתבות ממעריב וידיעות, לא המצאתי כלום.

ואם כבר מים מהארץ אז נביעות ולא מי עדן שמפוצצים במלח (יותר מפי 3 מנביעות, יותר מפי 5 מסאן בנדטו !)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

קודם כל - מי עדן הרבה הרבה יותר טעימים מנביעות.

דבר שני - מי הסלוקייה הם מים מדהימים לראייה תבוא לשתות מים אצלי בבית (קצרין) ללא שום סינון ותגיד לי אם יש הבדל בין הגועל שאנשים במרכז שותים לבין המים האלה.

ולא, אין לי מניות או קשר כלשהו לחברת מי עדן.

את העניין של החרא של פרות שטפו כבר מזמן, כל הסיכויים שאתה שתית את המים האלה מזמן.

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...