Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אטוס מודל 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב מומחים .

מה אתם אומרים עליה?

האם תסחוב עליות ( היא מנוע 1000) האם אמינה ?

מה קצב צריכת הדלק ?

האם ישנם חלקים זמינים בארץ ?

תודה רבה.

פורסם

ערב טוב.

לי הייתה את האטוס מודל 01 prime, (הצורה ה"חדשה").

אז ככה: הרכב אמין ברמות שקשה להסביר ובכל זאת ניתן לסכם ב0 תקלות במשך שנתיים עם מעל ל100000 ק"מ.

טיפולים ממש זולים ואני עוד טיפלתי במרכזי בחולון מוטורס והחלפתי גם טיימינג כך שזה לא היה רק טיפול קטן.

הרכב עם 55 כ"ס כך שבעליות קשה לו מאוד. לסחוב הוא יסחוב, אך במחיר טורים גבוהים מאוד, מהירות איטית וצריכת דלק גדולה (וזה אם מדובר בעליות לירושלים כי סתם עלייה בעיר היא סוחבת מצויין.)

ובנוגע לדלק: הרכב חסכוני אך לא מהמובילים בעניין הוא עושה בסביבות 1-12/13משולב כאשר רוב הנסיעות היו בעיר.

זמינות החלקים שלו מצויינת ולא ידוע לי על בעייה בעניין הזה, ישנם חלקים משותפים לגטס ואפילו לאקסנט.

בעיר עד 50-60 קמ"ש הרכב מגיב טוב ויוצא מהרמזור בצורה טובה אפילו לעקיפות קטנות לא הייתה בעייה בהילוך נמוך.

הבונוס הוא שהרכב הזה חונה בכח מקום ומשתחל בכל מקום ממש האופנוע של הרכבים כל שאם יש לך בעיות חנייה, הוא מתאים בול. לי היה אותו בתקופת הלימודים ובכל הרווחים הקטנים ליד האונ' שאף רכב לא נכנס, אני נכנסתי.

לסיכום יש לי (ולאישתי וחברתה שקנתה מאיתנו את הרכב) סנטימנטים רבים לרכב הזה ששירת אותנו נאמנה במשך כמעט שנתיים ללאט שום תקלה (טוב נשרף פיוז).

אם את כל זה אתה מחפש אז בהחלט זה הרכב, אם אתה מחפש נוחות מירבית, תאוצה ודומה אז שנה כיוון, אם אתה מחפש אמינות, רכב מx ל y, השתחלות בחניות ובכבישים עירוניים וחיסכון הרכב הזה הוא בהחלט אופצייה מובילה.

כמו כן מחיר הביטוח הוא בדיחה, אני ביטחתי חובה + מקיף ב1800 בלי קומבינות מיוחדות.

כמו כן שלי היה אוטומט מה שלך?

מקווה שעזרתי, בדוק את הרכב כמובן,

שבת שלום ובהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

לוטי.

תודה רבה.

עזרת רבות!

יש לי רק בעיה אחת (מקווה שתבין..)

1. המודל שלי הוא 2000 ולא פריים - הבנתי שיש הרבה הבדלים , האם זה נכון ?

נ.ב

- העליות הן עליות רמת הגולן . ונסיעות של 80 ק"מ כל יום.

- האוטו מאובזר בגיר ידני.

תדוה שנית!

פורסם

עם הנתונים שכתבת לא עדיף לחפש רכב אחר? עליות רמת הגולן עם סביבות 80 ק"מ ביום זה יכול להיות די מעיק וארוך עם האטוס.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אין לי אלא להצטרף למה שרשם loty, מדובר ברכב מדהים לעיר,קל לתמרון,קטן מימדים אבל מנוצל נכון,אמין מאד וחסכוני בהוצאות (הוצאות = ביטוח,אחזקה ובמידה מסויימת גם דלק אם כי הדגם האוטומטי במאמץ,צורך יותר מהמצוה,אגב זה נכון לכל היפניות האוטומטיות הקטנטנות מאותה תקופה.)

אם היית זקוק לרכב עירוני הייתי ממליץ בכל פה,אפילו בעיר הררית כמו חיפה בה אני גר האטוס שלנו עושה את העבודה (נו טוב,בעליות יש לנו יותר זמן להתרשם מהנוף בצידי הדרך...) אבל ממה שרשמת אני לא משוכנע שהאתוס היא הפתרון הנכון,80 ק"מ בכבישי הגולן וגם בעליות... זה קצת יותר מדי,פשוט תרגיש שהרכב לא מתאים לשימוש שלך למרות שהוא יעמוד במשימה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...