Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין אורות קסנון ברכב ( אני נהיה ארס!).

ב EBAY יש לא מעט סוגים , לכן שאלותי הן :

מה ההבדל בין הסוגים השונים?

האם יש עוצמות שונות לאורות ?

מה החיסרון העיקרי באורות אילו ?

האם צרכים להיות גיבורים בכדי להתקין אותם?

האם עלול להיות נזק לזכוכית של הפנס?

תודה מראש

פורסם

לא חוקי בעליל אלה אם כן התקנת קסנון מקורי מהדגמים של ה TT שבאו במקור עם קסנון כך יהיה אישור מהיבואן ולא יהיה לך בעיות עם הטסטים וכחולי המדים

הקטע עם האישור קראתי את זה מתגובה של בחור שרצה להתקין קסנון בפוקוס שלו .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

ידוע שלא חוקי, גם לנסוע באילון מעל 70 זה לא חוקי ואתמול עקפה אותי ניידת תנועה על 90 קמ"ש , 20 מעל המותר!!

אני בטוח שאם יתפסו אותי יענישו אותי יותר גרוע מכאלו שרוצחים ( ואני לא צוחק) כי הם לא היו שפוייים בזמן המעשה ואני כן.

בכול אופן תודה על המידע.

אבל אני כבר החלטתי לשים ואני רק רוצה עוד ידע על הנושא

פורסם

על הגולף שהייתה ברשותי היה קסנון,שעשיתי תאונה עם האימפרזה החבר שקנה את הגולף בא לראות מה קורה והורידו אותו מהכביש על התחזות לשוטר בגלל אורות חניה כחולים..

בגלל שהרפלקטור מתכוונן הם אמרו שהקסנון חוקי.

פורסם

"ידוע שלא חוקי, גם לנסוע באילון מעל 70 זה לא חוקי ואתמול עקפה אותי ניידת תנועה על 90 קמ"ש , 20 מעל המותר!!"

על מה אתה מדבר ? |:

פורסם

בתגובה שלי הסברתי שיש אודי TT שמגיעות עם קסנון מקורי (אני בטוח 99 אחוז ) ויהיה הרבה יותר פשוט לאשר את זה ולחסוך כאב ראש אחר

קסנון שלא מגיע מקורי ברוב המקרים מסנוור את הסובבים אותך ואם אתה חושב שזה יפה ותורם לך לשדה ראיה אתה פשוט חושב רק על עצמך ולא על שאר נהגי "שבת" כמו שאני אוהב לקנא את הנהגים בארץ , התמימים O: !

• תוכן חדש...