Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רבעיית פאלקן 912

הוא צמיג לא ספורטיבי, לא ניסיתי T1R אז אני לא יכול להשוות לך אבל אני די בטוח שהT1R הוא הרבה יותר אוחז,אבל נשחק יותר מהר, שבגלל הסיבה הזאת קניתי את הפאלקן כי אני נוטה להחליק :p

מה שטוב בו אבל זה המחיר, אתה מקבל יחסית צמיג איכותי תמורת מחיר מאוד זול. קראתי גם ביקורות באתרים על הצמיג הנ"ל לפני שקניתי ויש לו ציונים לא רעים בכלל.

הTreadwear שלו אגב הוא 360.

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

המינימום ההכרחי ולא כלום מעבר.

צמיג שנראה טוב, מיוצר במגוון מידות ואוחז כמו כל צמיג בינוני אחר.

לו אני T1R - הייתי שוקל ברצינות להעלב מההשוואה.

סתם בשביל פרופורציה - אל תשלם יותר מ220-250 לצמיג פאלקן 912. זה מחיר ריאלי לגמרי ליחיד בקניייה של רביעיה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

באמת הגזמת עם המחיר, אני שילמתי 336 לצמיג (לפי tires4u) ל205.50.15

יש לפאלקן צמיגים ספורטיביים אבל לא נראה לי שיש אותם בארץ

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

לפאלקן יש את ה 452 שהוא צמיג ספורטיבי מצויין ואת האזניס - RT615 שהוא צמיג ג'ימקנות ידוע.

ה 912 הינו צמיג ספורטיבי ליום יום. מה שאומר שהוא עם אחיזה סבירה ולא יותר מכך, בטח לא בהשוואה ל T1R

פורסם

המחיר שציינתי הוא מחיר ל195 \ 15 אינצ'.

המחירים לא גדלים אקספוננציאלית - ככה שלהגיע למחיר של 400 שקל לחתיכה זה מופרך.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...