Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהונדה סיויק 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשעה טובה ומוצלחת קניתי סיויק 99 71000 ק"מ.

שמורה ונחמדה...

בדרך הביתה נתתי קצת גז ונדלקה לי נורת ההזהרה במנוע. הצהובה... התבאסתי... ממש!!

נכנסתי למוסך הונדה וגילו לי את התקלה ע"י היבהובים אחרי שהמוסכניק (הנחמד מאוד יש לציין) חיבר איזשהו גלאי בתוך האוטו.

היו 4 היבהובים ארוכים ואחד מהיר וקצר.

הבנתי לפי הקידוד שהמוסכניק אמר שזה בעיה בחיישן חמצן שמחובר על לוח המנוע מקדימה (קדמי) הבנתי שיש גם אחורי שמחובר ליד הממיר הקטליטי.

הוא הציע מחיר של 1000 שח ללא מע"ם.

שתי שאלות:

1)האם אי טיפול בבעיה באופן מיידי יכול להזיק למנוע..?

2)יכול להיות שיש בעיה במגעים ואפשר לנקות את החיישן או משהו כזה? (או שאם יש קידוד 4 ו-1. זה אומר שבוודאות הלך החיישן?!)

3)האם אי תקינות החיישן גורם לצריכת דלק מוגברת?!

תודה לעונים!

פורסם
שלום.

בשעה טובה ומוצלחת קניתי סיויק 99 71000 ק"מ.

שמורה ונחמדה...

בדרך הביתה נתתי קצת גז ונדלקה לי נורת ההזהרה במנוע. הצהובה... התבאסתי... ממש!!

נכנסתי למוסך הונדה וגילו לי את התקלה ע"י היבהובים אחרי שהמוסכניק (הנחמד מאוד יש לציין) חיבר איזשהו גלאי בתוך האוטו.

היו 4 היבהובים ארוכים ואחד מהיר וקצר.

הבנתי לפי הקידוד שהמוסכניק אמר שזה בעיה בחיישן חמצן שמחובר על לוח המנוע מקדימה (קדמי) הבנתי שיש גם אחורי שמחובר ליד הממיר הקטליטי.

הוא הציע מחיר של 1000 שח ללא מע"ם.

שתי שאלות:

1)האם אי טיפול בבעיה באופן מיידי יכול להזיק למנוע..?

בהחלט. המנוע עובד על תערובת דלק/אורי לא נכונה. מה גם שהמנוע יזהם, צריכת הדלק תהיה גבוהה ולא תעבור טסט.

2)יכול להיות שיש בעיה במגעים ואפשר לנקות את החיישן או משהו כזה? (או שאם יש קידוד 4 ו-1. זה אומר שבוודאות הלך החיישן?!)

בד"כ לא אבל שווה לנסות. נזק לחיישן לא תוכל לגרום שכן גם ככה נראה שהוא לא תקין.

3)האם אי תקינות החיישן גורם לצריכת דלק מוגברת?!

ראה תשובה בסעיף 1.

תודה לעונים!

המחיר שהציעו לך הוא כנראה לחייישן מקורי. יש אפשרות לרכוש חליפי (רק תוודא שמדובר בחיישן של בוש ולא בזבל סיני שיחזיק כמה חודשים בקושי).

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

תגיד לי רק... האם חיישן של NGK פחות טוב משל BOSCH?

כי יש קצת הפרשי מחיר... בין 300 ל550..

ועוד שאלה של חוסר ידע... למבדה זה חמצן?!

• תוכן חדש...