Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי מפריעה הזווית שבה היא חונה?

גם לי משום מה נראה מזוייף.

אף אחד לא באמת יוציא את המפתח בשביל לבדוק משהו לשניה.

זה כמו שתרד ממדרכה/מדרגה ותשמע בום מתחת לרכב - תצא לבדוק - המפתח יהיה איתך? לא.

לא חושבים על כאלה מקרים קיצוניים כשעושים דברים קטנים ויום-יומיים.

פורסם
מפלצת ירוקה, אני החכם הגדול אומר לך שלא משנה לאן אני יוצא או מי נמצא ברכב, המפתחות איתי תמיד, גם אם זה במחיר של לפתוח חלונות ולסגור את המזגן בקיץ.

ברור,אם לך זה היה קורה,אתה היית מכבה מנוע,מוציא מפתח,שם מנעול הגה ומנעול ידית הילוכים,סוגר דלת,מפעיל אזעקה,שם סנדל על הגלגל וליתר בטחון יוצק עמוד בטון מטר מהרכב וקושר אותו עם שרשרת.....

כולם חכמים גדולים,בתכל'ס,במקרה כזה באמת כולם היו שמים את הרכב שניה על P,יוצאים ונותנים מבט.

מעבר לזה,נראה מזוייף לגמרי, היא אפילו לא הספיקה לנסוע 20 ס"מ לפני שעצרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני ציפיתי שהבחורה, אחרי שעצרה בפעם הראשונה, תמשיך לנסוע עוד קצת, כדי לוודא שהרעש באמת מהרכב שלה.

אם זה מה שהיה - הייתי מאמין.

אבל גם אני אומר שזה מזוייף.

האם מישהו מכיר את המצב, שהוא נוסע באוטובוס מפוצץ אנשים,

נדמה לו שהוא עומד על הרגל של נוסע אחר (אבל לא שם את משקל הגוף על הרגל הזאת), הוא לא בטוח, ובשביל לבדוק לוחץ עם הרגל חזק יותר.

:?::lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...